dimarts, 17 de juny del 2014

Tres noves incorporacions a la disciplina del CF Cullera



NOVES INCORPORACIONS AL CF CULLERA

La nova directiva del CF Cullera, presidida per Raul Martinez, i el cos tècnic de l’equip de la Ribera Baixa, amb David Gutierrez al front continua treballant per tal de confeccionar el equip més competitiu posible de cara a la temporada 2014/2015.
A les renovacions ja anunciades de Beni, Guillem, David Iznardo i Ruben Primo, a més de la incorporació de Sergio en al portería, ara s’han d’afegir tres noms més: el central polivalent Marin i els migcampistes Juanito i Nemesio. Tots tres son jugadors ben contrastas en la categoría i inclòs en categories superiors.
Marín arriba al CF Cullera procedent de l’Atlètic Saguntino on va destacar la pasada campanya. A més ha estat jugant en equips com el Llevant B (tant en 2ªB com en Tercera), l’Alcoiano i el Mallorca B, entre d’altres.
Nemesio arriba a l’equip de la Ribera Baixa provinent de l’Eldense, després del se upas per Utiel i Villareal C.

I per últim un vell conegut de l’afició cullerenca com és Juanito, qui va jugar ací fa dos temporades militant la pasada temporada en el Burjassot, d’on se’n va anar per acabar militant en l’Algemesí, on es va proclamar campió aconseguint l’ascens.


En definitiva, cos tecnic i directiva continúen de la ma, per tal de conseguir optar al màxim, tot i la retallada de pressupost.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada