dilluns, 1 de juny del 2015

Cròniques dels diferents equips del Suc ro Cullera Futbol sala d'este passat cap de setmana

[FEMENÍ]
Just abans del la Final, en el mateix vestidor, les nostres jugadores van rebre una emotiva sorpresa: un xicotet vídeo de suport en el qual van participar companys de la resta d’equips del Sucro, integrants del club, i el missatge final d’algunes jugadores que no van poder estar el dia de la final.
Ací vol deixem.
No va poder ser…el Femení va caure en la Final davant el potent equip del Valencia C.F. però en definitiva i, després de completar una gran competició de Copa, va quedar en 4º Lloc global, lluitant pels trofeus fins l’últim partit.
Només podem dir que ens sentim molt orgullosos del nostre equip Femení i d’aquestes jugadores en particular….
Amunt xiques…a continuar creixent!
[INFANTIL]
SUCRO-5 Lopez Rosat "A"-2 (4 Jornada Copa)
Nova victòria de l'Infantil en Copa amb la qual es situa en tercer lloc, empatat a punts en els altres líders de la classificació: Corbera i Futsacar.
La primera part ha estat més nivellada i els nostres havien de remuntar per dues vegades el gol dels visitants. Amb 2-2 s'arribaria al descans.
En el segon temps el Sucro es despegaria en el marcador amb 3 gols (5-2) que certificarien la tercera victòria en 4 partits per als nostres.
[PREBENJAMÍ]
SUCRO-4 Morvedre-8 (4a Jornada)
Derrota del Prebenjamí davant un dels equips més potents del Torneig.
El partit ha tingut molta intensitat i s'ha decantat pels visitants encara que els nostres els han plantat cara fins el final.
Amunt xiquets!
[CADET]
Arcadi-3 SUCRO-5 (9a Jornada Copa)
Treballada victòria del Cadet en la pista de l'actual líder del grup.
Els nostres han hagut de lluitar per endur-se una complicada victòria que suposa el lideratge i la classificació per a la següent fase (quarts de final) de Copa.

[BENJAMÍ]
SUCRO-4 Siete Aguas-2 (3a Jornada Copa)
Segona victòria en Copa per als Benjamins del Sucro. Els nostres completaven un bon partit i amb continuen en bon peu en la competició.

[CADET]
SUCRO-6 Santa Ana "A"-2 (7ª Jornada Copa)
Victòria del Cadet en partit ajornat de Copa disputat ahir. El Sucro va fer una bona primera part que li va permetre despegar-se en el marcador (5-1). En la segona, el ritme del partit va baixar i al final, es certificava una nova victòria per als nostres.