dimecres, 22 de juliol del 2015

El CF Cullera decideix baixar a Regional Preferent en no poder mantindre la categoria



  
NOTA DE PREMSA DEL CF CULLERA
Cullera 23 Juliol de 2015
La nova Junta Directiva del CF Cullera que presideix Abel Peralta, ja està treballant de valent per tal de confeccionar la plantilla amb la que s’afrontarà la temporada 2015/2016. Una Junta directiva que en menys d’una semana ha hagut de pendre la decissió de baixar l’equip del Grup sisé de la te5rcera divisió a la categoría de regional Preferent, ja que cal afrontar els deutes existents en l’entitat així com el·laborar un pressupost ajustat a la realitat del Club
Estudiades les possibbilitats reals de mantindre l’equip a la Tercera divisió, desig del president i de tota la Junta Directiva, s’ha vist la inviabilitat económica del projecte, per la qual cosa s’ha decidit donar el pas de baixar, de forma voluntaria, i en els despatxos, de categoría, per a afrontar la próxima temporada desde la Preferent, amb un equip format en la seua majoria per gent jove de la ciutat, amb alguns reforços arribats desde fora. La intenció és que els jugadors vatgen rodant-se i obrir les portes a tots aquells que arriben des de l’escola.
Una dec issió dolorosa, però que s’ha hagut de pendre per tal de buscar una viabilitat económica i esportiva del club. Ara més que mai s’ha de treballar de forma conjunta amb l’escola i amb els aficionats, per tal de poder tornar a tindre un club esportivament competitiu i sob retot, sanejat econòmicament.
Ara el CF Cullera queda a expenses de l’equip que aprofite la seua vacant a la Tercera divisió per a saber en quin grup competir`. La idea de la directiva es fer un esforç molt gran per a poder estabilitzar econòmicament al equip.
Gabinet de prensa del CF CULLERA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada