dimarts, 12 de juliol del 2016

Quatre medalles d'or i una de bronze el balanç dels joves palistes de Cullera en l'Autonòmic de Joves promeses celebrat a Cullera

Afegeix la llegenda
Molts bones notícies del Club de piragüisme Cullera en el IV campionat Autonòmic de joves promeses d'aigües tranquiles de la Comunitat Valenciana que el passat dissabte se celebraba a Cullera i que va deparar un total de 4 medalles d'or i una de bronze per a les joves promeses del Club Cullera.
En la categoria de cadets K-2 l'ot, i millor temps d ela prova amb un total de 4'33" va estar per a la parella cullerenca formada per Danil Vasileuski i Lorenzo Torres.
La cadena de ors va arribar de la ma de Javier Olivert qui es va imposar en Infantil A en K-1. També varen aconseguir or rn K-1 Danil Vasileuski i Lorenzo Torres en categoria de cdet A i B respectivament.
Per últim, Lluís Colomar aconseguia una meritòria tercera plaça i medalla de bronze en la categoria d'Aleví A en K-1.
Per clubs, el Club de piragüisme Cullera va quedar en tercera posició, la mateixa que va ocupar en el medaller, proclamant-se guanyadors de la prova el CP Silla i segons el Scooter d'Algemesí.