dissabte, 27 d’agost del 2016

CFC PRETEMPORADA 2016/17 UE Vall dels Alcalans 0-1 CFCULLERA

El CFCULLERA ha disputat el segon partit d'aquesta pretemporada a Montserrat, davant la UE Vall dels Alcalans, conseguint la primera victòria, que li adjudica el Trofeu "Festes 2016" de Montserrat.
La primera part ha estat ben controlada pels cullerencs que s'han possat per davant només iniciar-se el partit, al minut 2, gràcias a un penal transformat per Diego. El bon joc i les nombroses arrivades a l'àrea local podien haver sentenciat l'encontre, però no ha hagut sort de cara a porta.
En la segona mitat els locals han aumentat la presió perque no se'ls escapara el seu trofeu i han dominat el joc, disposant de diferents ocasions clares per igualar el marcador, que no han conseguit materialitzar. El CFC també ha disposat de les seues, però el marcador no es menejaria, per acabar amb 0-1.
Bones sensacions les que dona aquest equip, en el que va notant-se el bon treball, actitut i la implicació de tots. Cal seguir treballant en aquesta linia per seguir millorant.
El pròxim compromís del CFC serà el dimecres 31 d'agost, a Tavernes, davant l'Atletico La Vall