dilluns, 19 de juny del 2017

Un campionat autonómic i dos subcampionats per a les cullerenques del Roquette Benifaió

De nou les gimnastes de Cullera del Roquette de Benifaió segueixen aconseguint excel·lents resultats. Si tan solament fa una setmana en el campionat provincial aconseguien dos ors i una plata, aquesta vegada en el Campionat Autonòmic celebrat a Sueca ha sigut un Or i dues plates.

L'or aquesta vegada arribava de la mà de Neus Gimenez Contreras, qui aconseguia penjar-se la presea d'or en la categoria d'aleví avançats, on competeixen xiquetes d'entre els 8 i els 11 anys, sent Neus la més xicoteta de totes. En el podi la secundava Daniela Argudo Soler, qui es portava la plata.
En la categoria de pre benjamins era Mar Ferrer Talens qui aconseguia alçar-se amb el subcampionat, en una complicada competició. 


Amb aquest campionat Neus i Mar donen per finalitzada la temporada fins al mes de setembre, encara que hauran de preparar la temporada de conjunts base, mentre que Daniela qui encara haurà de competir el 2 de juliol en la Copa d'España a Logroño, on estarà en representació de la Federació Valenciana de Gimnasia Rítmica, representant al club i a la Federació.


En definitiva una excel·lent fi de temporada per a aquestes tres joves promeses de la gimnàstica rítmica a la Comunitat Valenciana



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada