divendres, 27 de juliol del 2012

Acords delegació esports Junta Local fallera Cullera

Aquest dimarts 3 de juliol, els delegats d’esports de les comissions falleres han debatit i posteriorment aprovat la normativa per a les activitats esportives que organitzarà la JLFC en el present exercici 2012/13.
Els acords als que han arrivat els delegats no han fet més que ratificar i donar continuitat als que ja es prengueren i aplicaren en el passat exercici.
D’entrada s’ha decidit que les comissions falleres no puguen censar fallers amb l’únic propòsit de fer-los participar en qualsevol de les activitats esportives que s’organitzen. Amb aquesta mesura es preten que els campionats fallers únicament els disputen els que realment són fallers.
L’altre acord al que s’ha arrivat és que perque la Delegació d’Esports de la JLFC organitze i promoga una activitat per a les comissions falleres, aquéstes deuen respondre i participar majoritàriament, i és per això que s’ha establert que almenys hi haja una participació de 8 comissions (el 50% de les pertanyents a JLFC) perque s’organitze qualsevol dels campionats proposats.
A tal efecte, i perque la Delegació d’Esports puga el·laborar un calendari definitiu de competicions, s’ha demanat a les comissions falleres una pre-inscripció en les activitats en les que van a participar.

Les activitats que es preten organitzar son les inicialment programades per aquesta delegació i que ja es presentaren en l’Assemblea de 28 de maig. Si alguna de les competicions finalment no s’arrivara a disputar serà per cumplir amb els acords pressos pels delegats de les comissions falleres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada