dilluns, 15 de juliol del 2013

David Cabanillas i Jorge Samper giuanyadors del XV Open Ciutat de Cullera de Futvolei

David Cabanillas i Jorge Samper  conquistaren ahir  el títol de Campions del XV Open Cullera, segona prova Oficial del 21º Circuit Futvoley Espanya 2013, després de superar en la Final per 21 a 14 a la parella formada per Adrian Maceda & Pedro Navajas en un partit dominat de principi a fi on els campions imposaren  la seua qualitat tècnica, experiència en competició, control del ritme de joc i variat atac que no ha tingut resposta positiva dels subcampions. El jugador Pedro Navajas va ser triat “Jugador Espectacle Trofeu Marca”.
La jornada Final va transcorrer amb elevades temperatures que els jugadors suportaren  des del començament amb la disputa de les dos semifinals. En la primera d'elles, la parella formada per Xavi Sauquillo & Carlos Martinez no pogué complir l'objectiu d'arribar a la seua segona Final de 2013 a causa de la major experiència i millor rendiment en atac d'Adrian Maceda & Pedro Navajas queimposaren la seua tècnica i experiència. En la segona semifinal la parella Roberto Medina & Francisco Ríos que dissabte es van proclamar com la millor parella de la Fase Prèvia, van perdre l'opció d'arribar a la Final pel millor control del joc i potència d'atac de David Cabanillas & Jorge Samper que no donaren opcions als seus oponents.