dissabte, 27 de juliol del 2013

Segon encontre de pretemporada i segona victòria del CF Cullera esta vegada contra el Castellonense

Segon amistòs de la pretemporada i segona victòria la que aconsegueixen els homens que entrena David Gutyerrez. L'encontre d'ahir a la vesprada tenia morbo, ja que els del CF Cullera visitaven el camp del Castellonense, un dels equips que va estar en el grup del CF Cullera en l'anterior campanya.
El partit estival va estar aixó, un encontre de pretemporada en el que els dos entrenadors varen treballar de valent per tal de vore a jugadors sobre el terreny de joc i sobretot per a anar provant coses de cara a la temporada que esta a un mes de començar.
L'equip cullerenc està demostrant que ha fet molt be els deures estivals , i que s'ha treballat amb molta serietat a l'hora de fer els fixatges.
Tot i que tan sols es porten 10 dies d'entrenament, ja està veient-se un bloc consolidat en el que cadascun dels jugadors que estan fent la pretemporada estan donant el millor que tenen des del primer minnut per tal de guanyar-se la confiança del mister.
Dona la circunstància de que s'han planejat molts encontres fora de casa i que ahir també va estar el cas, demostrant el CF Cullera molta serietat i intensitat al llarg de tot l'encontre, acabant imposant-se pel marcador dinal de 0 a 1 a un Castellonense correós i amb molta gana de revenja, que no va poder superar als de David Gutierrez. Al final, el gol cullerenc va estar obra de Carlos.
Dos amistòsos, els dos fora i els dos acabaren amb victòria dels de David Gutierrez:
Elx Ilicità 2 - CF Cullera 3
Castellonense 0 - CF Cullera 1
El pròxim amistós el 31 de juliol Club de Futbol Cullera . Burjassot a l'Aèria

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada