diumenge, 26 de juny del 2016

El Juvenil del Maristes Cullera Futbol sala CAMPIONS de la Copa Federació. ENHORABONA

El Juvenil del Maristas Cullera de Futbol sala aconsegueix imposar-se en la final de la Copa Federació a un lluitador Canals Sens dubte, jugar una primera final de Copa Federació de futbol sala era la guinda que anava a posar l'equip de Divisió d'Honor del Maristas Cullera Futbol sala a una temporada en la qual s'han intentat fer les coses bé, consolidar l'equip en la lliga regular amb la seua cinquena plaça i amb el plantejament de disputar la Copa com a colofó a una genial temporada. Segons l'entrenador cullerenc Alan Martínez, “era el moment de jugar sense pressió una competició com la Copa, amb els deures de la Lliga ja fets i pensant a passar-ho bé”. I a fe que s'han aconseguit aqueixes premisses. Divendres passat a la vesprada a Picassent es disputava la final de Copa Federació juvenil, entre el Canals i el Maristas Cullera Futbol sala. Dos equips dels considerats emergents, amb un gran treball darrere d'ells i amb la preocupació a fer un bon treball des de la base.
Els cullerencs, baix les ordenes d'Alan Martínez i abrigallats per més de 100 seguidors, destacant la presència de pares i mares, van començar la trobada pressionant en la part alta de la pista per a intentar evitar el joc directe del que fa gala el Canals. Al final aquesta pressió va donar els seus fruits i els cullerencs s'avançaven per mediació de Carlos Moreno qui culminava una magistral jugada de toc. Amb el marcador a favor, el Maristas Cullera seguia pressionant, però aquest domini no es traduïa en gols i van acabar sent els de el Canals Fs els qui empatarien el partit a mancant un minut, després d'aprofitar un rebutge de la saga cullerenca. Amb l'empat a 1 s'arribava al descans.
En la represa es mantenia el guió de la primera meitat amb clares ocasions per als de Cullera però sense materialitzar-les fins que Salva, de magistral xut creuat col·locava la pilota en l'esquadra canalense i tornava a avançar als de la Ribera Baixa. Mancant tan sol 6 minuts, el Canals pressionava per tota la pista i el porter cullerenc va haver d'esforçar-se al màxim per a evitar el gol. Després de la expulsió per roja directa del porter del Canals mancant tan sol 3 minuts, els de Alan van tornar a avançar-se després de marcar de forma magistral Miquel el llançament d'una falta que situaria el marcador en 1 a 3 a favor dels de Cullera. Tan sol, mancant 40 segons, els de el Canals *maquillarían el marcador gràcies a un penal transformat. Al final 2 a 3, victòria treballada de Maristas Cullera i la Copa Federació de camí a les vitrines del Col·legi Sant Vicent Ferrer de la ciutat de la Ribera Baixa.
Alan Martínez, entrenador del Maristas Cullera Futbol sala solament tenia paraules d'agraïment per a jugadors i pares, els quals “han fet possible una temporada meravellosa, on en les dues competicions, Lliga i Copa, s'han superat les previsions inicials de l'inici de la campanya”.