dilluns, 13 de juny del 2016

ELS RACERS CULLERA OCR´S EN LA IBERIAN RACE GANDIA




  El passat diumenge, a la ciutat de Gandia, es celebrà la II Iberian Race, una carrera de obstacles amb una participació de més de 1.000 corredors i on no podien faltar els membres del equip Racers Cullera Ocr´s.
  Per una banda, Adrián, Moisés, Vicent, Ximo, Ainoa, Javi i Jorge participaren en la modalitat “Eagle”, prova que consistia amb un recorregut de 6 kilòmetres i més de 11 obstacles, entre ells; carregades, corda ,murs, monkeys, foses i molts més.

  Per altra banda, Jonathan, Dani i Jose estigueren participant en la modalitat “Wolf” que es composava de un recorregut de 11 kilòmetres i més de 22 obstacles que apart dels obstacles que es trobaven els participants de la “Eagle” tenien arrastres, entre altres i dures pendents, a més, de un recorregut prou inestable.
  Les dos modalitats finalitzaven  en el temut “Mulhacén”, obstacle amb uns 6  metres d´alçada on tenies que pujar a la part mes alta per una paret còncava i on una vegada dalt tenies que descendir per un tobogan on estava situada la meta.
  A més, els més menuts també tingueren la seua prova, on tant Iker com Jordi estigueren participant en la modalitat kids.
  La pròxima prova on estaran els membres del Racers Cullera Ocr´s, serà la Iberian Race Ontinyent que se celebrarà el proper 3 de juliol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada