dilluns, 7 de novembre del 2016

Resultats Sucro Cullera Futbol sala

La setmana començava amb dos partits del FEMENÍ, ficat que el dimecres va tindre que jugar el partit ajornat contra el Bunyol, referent a la 3ª jornada. En aquest, després de dominar el marcador durant gran part del partit, acabaria perdent per 1 gol a 3. Al segon partit, la sort no va acompanyar a les nostres xiques que, després de mostrar un gran domini i fer moltes ocasions de gol des de l’inici, acabaria empatant a 2 contra la Alianza del Cristo. Eixa mateixa vesprada també jugà el nostre ALEVÍ a Picassent. I, encara que el contrincant era un dels punters de la lliga, els nostres demostraren que estan millorant molt jornada a jornada.

Dissabte pel matí jugaren la majoria dels equips de la base. Primer, el PREBENJAMÍ sumava altra victòria contra el Corbera. Seguidament, el BENJAMÍ no podia amb l’actual líder de la competició, La Salle “A”. Per altra banda, el nostre INFANTIL “B” sofria la primera derrota de la temporada, al complicat camp del Collvert. I, per últim, l’INFANTIL “A” tornava guanyar, reafirmant el seu bon inici de temporada.
Per la vesprada, es va poder viure el partit estrela de la jornada entre el nostre JUVENIL i els Maristes Cullera, en el qual gaudirem d’una altíssima intensitat i bon joc. A la fi, el derbi es va resoldre amb taules al marcador i 1 punt per a cada equip. A més, l’ambient viscut al pavelló ens va mostrar, una vegada més, la gran afició que mou aquest esport al nostre poble.
PREBENJAMÍ (4ª jornada)
SUCRO-8 Corbera-1
BENJAMÍ (4ª jornada)
SUCRO-2 La Salle-7
ALEVÍ (4ª jornada)
Picassent-5 SUCRO-1
INFANTIL B (4ª jornada)
Collvert-5 SUCRO-2
INFANTIL A (4ª jornada)
SUCRO-5 Maristas Valencia-0
JUVENIL DH (5ª jornada)
Maristas Cullera-3 SUCRO-3
FEMENÍ (3ª i 5ª jornada)
SUCRO-1 Bunyol-3
SUCRO-2 Alianza barrio del cristo-2

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada