divendres, 12 de maig del 2017

Nota del FORVAL Cullera Rugby Club amb motiu de la Promoció d'ascens a DHB

El proper diumenge 21 de maig disputarem el partit d’anada de la Fase d’Ascens a Divisió d’Honor B contra el Cartagena CRU

Després de quedar campions de LLiga de la Primera Divisió Territorial (màxima divisió organitzada per la Federació Valenciana de Rugby) ara ens toca el torn d’intentar pujar a DHB.
Divisió d’Honor B
Per als neofits al rugby, vos informem que aquesta divisió depén de la Federació Espanyola de Rugby i que que damunt només està la DH (en la que juguen equips semiprofessionals).
Volem gaudir de la nostra participació a la Fase d’ascens, és un premi per als nostres jugadors i tècnics després de l’espectacular temporada que acaben de fer.
Objectiu de la temporada
A l’octubre passat el nostre repte era intentar mantindre la categoria però com ja hem dit en moltes ocasions, la realitat ha anat superant-nos i el treball ben fet, la perseverència i la il.lusió  ha dut al nostre equip sènior al més alt de la classificació valenciana.
Res és impossible
Ara jugarem contra el Cartagena Club Rugby Universitario a doble partit. No serà fàcil però no és impossible. Com res del que ens hem proposat durant tota la temporada.

El Cullera Forval Rugby Club ja ha jugat a aquesta categoria en el passat i voler tornar a estar. Treballarem amb totes les nostres forces perquè així siga. Pujar de categoria suporà un gran esforç social i econòmic, encara que en aquest punt comptem amb el compromís del Regidor d’Esports, Javier Cerveró i l’Alcalde de Cullera, Jordi Mayor de recolzar-nos amb el que siga necessari


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada