divendres, 8 de desembre del 2017

Dos Campionats d'Espanya de Gimnàstica rítmica en la mateixa casa. Dos ors familiars






La setmana passada va ser la seua germana Mar i aquesta setmana Neus Ferrer Talens els qui s'han proclamat Campiones d'Espanya per conjunts en les seues respectives categories
La gimnàstica rítmica està donant, en els últims temps els seus fruits a Cullera. Moltes són les joves que en l'última dècada s'han decidit per un esport tan dur com és el del tapís. Un esforç tant per a gimnastes com per als familiars.
Una mostra del gran nivell d'alguna d'aquestes gimnastes s'ha donat en la família Ferrer Talens, on les seues dos filles han aconseguit, amb tan sol quinze dies de diferència proclamar-se Campiones d'Espanya en les seues diferents categories.

L'últim cap de setmana de novembre era la benjamí de la casa, Mar, qui s'aconseguia alçar amb el màxim cetre en el campionat per equips, categoria de pre benjamins, celebrat a Alacant. L'equip estava format per Edurne Milla, Sara Simarro, Lucía Jumella, Valeria Jumella i la pròpia Mar Ferrer.
Però la satisfacció familiar no es quedava ací. Aquest primer cap de setmana de desembre ha portat una nova pressea d'or a la família. La major de les dues germanes, Neus, aconseguia imposar-se, també per equips, però en categoria infantil, en el Campionat d'Espanya celebrat a Valladolid. L'equip de Neus ha estat format per Claudia Martí, Barbara Romero, Yaiza Esteve, Tania Lázaro, Lucia Robles i Neus Ferrer


Ambdues joves, encara que formades en la seua base en el si del Club de Gimnàstica Rítmica de Cullera prompte van fer les “maletes” i es van unir a les files del Club Roquette de Benifaió, on han aconseguit aquests èxits imparables. 
Amb una gran dedicació Neus ja ha sigut triada, juntament amb les millors d'Espanya de la seua edat, en diverses jornades de tecnificació i alt rendiment, per part de la pròpia Federació Espanyola de Gimnàstica Rítmica. En aquestes concentracions ha arribat a treballar amb la seleccionadora nacional Anna Baranova.




I la xicoteta de la casa veu en la germana l'espill on mirar-se. I el resultat ja ha arribat, i a una molt jove edat. Dues medalles d'or en menys de dues setmanes en la mateixa casa. Les dues de gimnàstica rítmica, i les dues amb un elevat nivell en la resta d'equips participants.
Ambdues gimnastes tenen davant sí un esperançador futur en opinió dels propis tècnics i jutges que les han puntuat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada