diumenge, 25 de setembre del 2016

Derrota del CF Cullera a Xeraco, pero bones sensacions

CD XERACO 2-0 CF CULLERA
Aquest diumenge 25 de setembre el CF CULLERA ha disputat el segon partit de la temporada al Municipal de Xeraco, on no s’ha conseguit puntuar al perdre per 2-0.

El CD Xeraco és un dels tres equips del Grup VII que ha guanyat els dos partits que s’han disputat. Un equip rocós que ha dominat el partit, deixant poques opcions al CFC, encara que en alguns moments del partit ha mostrat excesiva duressa, que l’arbitre no ha sabut tallar.
El CFC ha començat be el partit, amb uns primers vint minuts en els que les opcions s’han alternat entre les dos porteries. Però huí el cullerencs no han tingut el seu dia i les imprecisions no han permés materialitzar les ocasions de les que han disposat. Als 23 minuts s’han avançat els locals, al aprofitar una ràpida contra després d’un corner tret pel Cullera. A partir d’ahi el domini del joc ha passat als locals, encara que els cullerencs han seguit posant ganes i han disposat d’alguna ocasió aillada. Però el marcador ja no s’ha menejat i amb el 1-0 s’ha arrivat al descans.

En la segona part no han canviat masa les coses. Els de Xeraco han seguit tenint el control del baló i en el 58’ han aumentat la diferència, al fer el segon gol. El CFC ho ha intentat però no ha pogut recurtar distàncies i finalment el 2-0 ha sigut el resultat definitiu.