dilluns, 19 de setembre del 2016

Empat amb sabor agredolç del CF Cullera en el debut de la Lliga davant el CF Ciutat de Benidorm. Els joves del planter varen mereixer molt més

Aquest dissabte ha començat el Campionat de Lliga al Camp de Futbol Aèria. I en veritat hi havía entre la parròquia local, moltes ganes de vore a este jove equip

El primer rival ha sigut el CF Ciudad de Benidorm, un equip més veterà i amb més experiència en la competició, que consegueix arrancar un punt de l'Aèria. La veritat es que els visitants demostraren excesiva duresa al llarg de tot l'encontre.

El partit comença amb molta intensitat, bon ritme i solidesa defensiva per part dels dos equips, que no propicia ocasions clares de gol. Els cullerencs arrivaven a porta però no conseguixen materialitzar ninguna d'elles, fins que en el 35' foren els de Benidorm els que en la primera ocasió clara lograren avançar-se. Però la reacció local va ser inmmediata i en la següent jugada, Marc igualava de nou el partit. En els últims minuts de la primera part l'arbitre expulsa un jugador visitan i amb el 1-1 s'arriva al descans. Una primera part marcada per l'excesiva duresa dels jugadors visitant i a la que contrarestaven els locals posant ganes i empeny.
En la segona mitat, tot i la superioritat local, les coses no canvien masa i les ocasions s'alternen en les dos porteries, però en este cas, va ser el cullerenc Diego, el que conseguia fer el segon, al minut 73'. Un gol molt protestat pels de Benidorm que reclamaven una falta prèvia, que caldejà i condicionà la última mitja hora de joc. A partir d'ahi canvia el partit. Aumentà la presió visitant, un lliure indirecte al borde de l'àrea per retindre el baló el nostre porter, un penalty (que para Fran) i la roja directa a Pallarés, suposaren nervis i impresicions en els locals, que no saberen aguantar el resultat i finalment, una jugada embolicada dins l'àrea propiciava el segon del Benidorm a falta de dos minuts per al final.
Al final, un empat que sap a victòria, bon partit del CFCULLERA, i uns aficionats satisfets amb el joc i l'equip. Hi ha que seguir treballant.