divendres, 9 de setembre del 2016

Racers Cullera Ocr´s aconsegueix la segona posición en la Survivor Race

El passat cap de setmana, a la població valenciana de Sot de Chera, es va celebrar la Survivor Race. Una prova que consistia en una distancia de 7 kilòmetres i més de 15 obstacles. Els primers
kilòmetres van ser el mes durs, ja que després de superar els dos primer obstacles els participants tenien que enfilar una pujada amb un alt desnivell que junt la calor que feia (més de 35º) va fer que aquest tram fora el més pesat de la prova. Llevat d´aquesta zona, l´organització va saber aprofitar l´entorn i col·locar cada obstacle al seu lloc aprofitant les zones d´aigua que te aquesta població i fent de la prova una carrera molt bonica i on els participants disfrutaren molt. Alguns dels obstacles eren de gran dificultat per lo que va fer que molts participants quedaren desqualificats.

El Racers Cullera Ocr´s estigueren en aquesta prova. Per una part, Ainoa Bolufer va acabar en quinta posició de la categoria femenina elit individual al aconseguir passar tots els obstacles, i per altra banda, el equip format per Jonathan, Dani, Javi i Jose aconseguiren acabar en segona posició en la tanda elit per equips en un molt bon temps.
La pròxima prova serà la Mercenari Iber, que es celebrarà el proper dissabte a la població de Antella.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada