dilluns, 9 d’octubre del 2017

El pilot cullerenc Vicente Pérez lluitarà pel subcampionat amb moto 3 en l'última carrera de Xest


- El Reale Avintia Academy i el propi pilot han anunciat en Motorland la seua continuïtat una temporada més
El traçat de Motorland ha tingut tot el cap de setmana una molt bona temperatura i els pilots de Reale Avintia Academy han pogut rodar en condicions òptimes per al seu pilotatge. En la penúltima cita de l'any en el FIM CEV, l'equip estava desitjós de donar bons resultats per a acabar una temporada òptima.
El cullerenc Vicente Pérez arribava eufòric a la penúltima cita del Campionat, però els entrenos no van ser com desitjava, i un problema en la volta bona li relegava massa arrere en la graella per al diumenge, on partia des de l'onzena posició.
El diumenge, dia de carreres, amb moto3 Vicente Pérez, ha aconseguit mantenir-se en el grup de cap durant la carrera. El pilot valencià esperava aconseguir el podi però s'ha quedat en la setena plaça. Vicente ara és tercer de la general, amb 105 punts, i lluitarà a Xest per portar-se el subcampionat de Moto3.
Vicente Pérez mostrava, només més creuar la meta una espècie de sabor agredolç ”M'esperava millor resultat avui però no ha pogut ser. Em trobava fort per a aconseguir el podi però al final em vaig quedar en l'intent. Ara a pensar a València i centrar-me a treballar dur per a aconseguir el subcampionat de Moto3 del FIM CEV”.
La notícia arribava al final de carrera. Després d'una fantàstica temporada per a Vicente Pérez en la categoria Junior (Moto3) del FIM CEV, Reale Avintia Academy vol continuar apostant per ell i renova el seu contracte per al 2018. Actualment Vicente es troba tercer en el campionat faltant l'última cita, que seran els pròxims 18 i 19 de novembre en el traçat valencià de Xest.
Està decisió ha sigut una de les claus més importants per a l'equip en la seua aposta per l'estructura de joves talents de Reale Avintia Academy; per açò, pocs dies després de signar-se el contracte amb Andreas Pérez s'ha fet també efectiu el de Vicente i s'ha volgut fer oficial en la penúltima cita del FIM CEV a Aragó.
El CEO de Esponsorama, Raúl Romero, vol un bon tàndem de pilots en el seu equip i sap que Vicente i Andreas tenen el talent suficient per a portar al Reale Avintia Academy pel cap alt alt del FIM CEV. Per a ell és important que Vicente estiga en la seua estructura ja que és un pilot molt treballador i amb ganes de superació.
Totes les parts satisfetes. El pilot el tènia molt clar. “Estic molt feliç amb la renovació en l'equip perquè sé que podem fer grans resultats junts i l'any que ve donarem moltes alegries. Vull agrair la confiança a tots i sobretot al meu mánager perquè sense ell açò no seria el mateix. Estic encantat que Andreas vaja a ser el meu company amb moto3 del FIM CEV.”
Per la seua banda, Jordi Gartell, responsable de l'equip, afirmava “
 
Estem molt contents de poder anunciar la continuïtat de Vicente per a l'any que ve; sens dubte, serà la referència esportiva del nostre projecte 2018. Vicente té un gran potencial i estem segurs que l'any un ve ens donarà moltes alegria. Volem agrair-li la confiança tant a Vicente com al seu manager, Tomás Llopis, en l'equip i en el nostre projecte.”
El manager del pilot cullerenc, el suecà Tomás Llopis el tènia molt clar. “Apostem per la continuïtat de Vicente dins de l'estructura del Reale Avintia Academy. Han cregut en Vicente des del primer moment i actualment podem estar molt satisfets amb els resultats. Per a l'any que ve volem ser ambiciosos i desitgem que l'evolució de Vicente i de l'equip seguisca sent ascendent.”
En definitiva, tots contents amb la trajectòria i amb la renovació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada