dilluns, 2 d’octubre del 2017

Tercera derrota consecutiva de l'Inter A, i de nou amb sabor agredolç

- Els de l'Inter A van perdre per 31 a 7 en la seua visita al Sant Cugat
- Després d'una primera part en la qual van anar per davant, en la segona meitat es van enfonsar acusant les massa baixes

Tercera jornada de lliga de la DHB del rugbi nacional, aquesta vegada visitant el camp del Sant Cugat, i tercera derrota, i el que encara és pitjor, més del mateix, molt bones sensacions però al final,cap a casa de buit.
L'inici del partit va ser idèntic al de la segona jornada davant el Tatami. Els locals van començar amb una pressió asfixiant que va obligar als de l'Inter a defensar-se amb ungles i dents. La principal diferència en aquesta trobada és que els de la Ribera no van rebre cap assaig en contra en els primers minuts.
A partir d'ací el partit canvia i els cullerencs es feren amb el domini del partit, a força de jugar amb una davantera molt agressiva en defensa donant moltes pilotes a les tres cambres que superen a l'equip local per les bandes. Uns vibrants i bons minuts que fan que fruit d'aquesta pressió i domini del joc, s'aconsegueix arribar a la línia d'assaig dels locals, però el jove Gaetán perd la pilota a conseqüència d'un placatje local. En la mateixa línia de marca.
El que inicialment podia haver sigut una desgràcia, va servir, si cap, de revulsiu per als de l'Inter. Després d'una jugada de davantera pura i dura, i després d'alguns “mouls” guanyant molts metres, els de la Ribera aconsegueixen plantar-se de nou en línia de 22 local. Instal·lats allí i després d'alguns “racks” consecutius l'obertura de l'Inter aconsegueix deixar plantat al seu parell i assaja baix pals i transforma Víctor Monserrat.
A partir d'ací, els locals reaccionen i el partit s'equilibra i els locals augmenten la pressió de tal manera que abans d'arribar al descans els de el Sant Cugat fan dos assatjos obra de Berasategui i Aranda, el segon d'ells transformat, per la qual cosa el marcador registrava un 12 a 7 favorable als locals. Remarcar que un dels assajos es produïa de rebot, per culpa de la gespa artificial del terreny de joc.

La segona part va ser un calc del que ja s'ha pogut veure en els partits precedents. Molt treball, però el desgast de la davantera i la falta d'efectius que puguen mantenir un ritme potencial molt alt fa que a poc a poc l'Inter vaja perdent efectivitat. Aqueix cansament fa que apareguen llacunes en el joc motivades per la pròpia falta de concentració, la qual cosa es tradueix en més errades i fa que, de nou, la realitat no es veja reflectida en el marcador, aconseguint els locals augmentar, encara més el marcador
Al final 31 a 7. Una nova derrota que pot tenir com a lectura positiva segons un dels entrenadors Juavi Chornet, qui afirma que “el treball que s'està fent és el bo, s'està treballant bé, malgrat comptar amb una plantilla tan curta. Així i tot, quan puguem recuperar a la gent que està tocada estic segur que ens assentarem en la categoria”.
Este pròxim dissabte doble enfrontament de rugbi en el Juan Palomares Corella. A les 15’15 hores, partit amistós entre l'Inter B contra el Tecnidex B i a les 17 hores encontre corresponent a la 4ª Jornada DHB entre l'Inter A i el Tecnidex València.