diumenge, 20 de maig del 2012

CF CULLERA CAMPIÓ DEL GRUP 3r DE LA PREFERENT VALENCIANA

Decisiva última jornada la que havia d'afrontar el CF Cullera que entrena David Gutierrez, de cara a les seues aspiracions per tal d'aconseguir el campionat en el seu grup de la Regional Preferent Valenciana. Els cullerencs afrontaven este encontre, l'uñtim de la lliga regular, amb la promoció garantida i depenent d'ells mateixa per tal d'aconseguir el campionat.


Ja des dels inicis d el'encontre s'ha vist que el Cullera volia fer-se l'Amo del terreny d ejoc cosa que ha anat aconseguint poc a poc. La primera part ha estat de domini del Cullera, amb algunes clares ocassions de gol com les que han tingut Jorge Diaz i Guillem en els darrers minuts de la primera meitat, però al descans el resultat era de cero a cero i la incertesa del campionat estaba encara en l'aire. El Cullera posava el ritme, però el Canals, que practicament no es jugaba res, posaba moltíssimes ganes en el terreny de joc.
 La segona part es va iniciar amb un Canals amb moltes més ganes, potser inclús massa ganes per a un equip que no es jugaba res. Les bones intervencions de David, hui titular varen fer que no es veguera alterat el marcador. Els canvis ordenats en la banqueta cullerenca varen estar molt encertats, produint-se una excel·lent reacció en l'equip local que va fer que primer s'espolsaren el joc dels visitants i que a partir de la mitja hora de la represa es crearen constants ocassions de gol que varen vore el seu fruit en el minut 75 en una falta lleçada magistralment per Auriña, que es va colar en l'escaire dret de la porteria visitant. A partir d'ahi el domini local va estar total, amb un important tromba d'aigua inclosa i una excel·lent intervenció d'Izanardo. Una internada en banda esquerra d'Abel va estar sancionada amb penaltu, el qual es va encarregar de transformar Guillen a falta de tan sols 2 minuts per al temps reglamentari. A partir d'ahi, la poblada graderia de l'Aèria ja es va dedicar a cantar el "Campions, campions" i tan sols es va haver d'esperar el xiulet final per celebrar este important triomf que li val al CF Cullera el seu segon campionat en tres anys, una xifra que no esta gens malament


Ara sols cal que la promoció ens done la possibilitat de l'ansiat ascens a la Tercera Divisió. Des d'ací enhorabona al cos tècnic, jugadors i directiva, però especialment a una afició que ha estat al llarg de tot l'any fidel amb el seu equip.





1 comentari: