diumenge, 13 de maig del 2012

Club de TRIATLÓ Cullera


TRIATLÓ DE PINEDO (Per Paco Selfa)

El diumenge 06 de Maig várem tornar a estar presents tres triatletes del Club Triatló Cullera al X Triatló de Pinedo , en el que més de 400 participants es donaren cita per a demostrar-se i ficar en práctica tot el que hi habien estat entrenant. Doncs cap a Valencia ens anarem : Ismael , Emili i Paco, hi habien prediccions de plutjes per a la comarca de Valencia i de bon de mati res més alçar-me , a les 6:00 a.m. es ficaba a ploure , pero per sort no més que per a banyar el carrer. Ens reunim en el punt de trobada per a carregar les bicis amb la furgona i en poc de temps estem aparcats al parquing , que esta molt a prop de boxes , i que ens vingué molt bé ja que sempre s'oblida algo al cotxe , en aquest cas una tonteria de norma nova , i es que al entrar la bici a boxes teniem que dur el barret de natació. Li vaig dir que mirara el nº de dorsal que portaba ficat i a mes el de la bici, pero una norma es per a complir, per a que ho sapigau. Conque ja teniem els dorsals del dia anterior, ens dona temps a apropar-nos a la mar i comprobar que estaba planeta i bona , sense apenes fer aire .

Després de deixar la bici i fer-nos les fotos de rigor, ens dirigim a enfundar-nos el neopré i dirigir-nos al aigua per a escalfar . Ja hi habia molta gent en l'aigua , encara que feen dos eixides : a les 9:00 Absoluta i V1 , i a les 10:00 dones i V2 . Al impronte de entrar es nota que esta prou freda l'aigua pero al poc de temps el cos s'habitua i ens trobem com a peixos en l'aigua . Ja en la cámera d'eixida ens trobem a Carles Alonso , i despréns s de saludar-nos ens desitjem tots sort i al toro que es una mona, ja,ja,ja,ja....
L'eixida es multitudinaria pero es trobem de la mitad del grup i al meins jo vaig cómode desde el principi , esquivant els consabuts golps i patades, ja en la primera boia , es nada amb més lloc i fins a la vora igual . Res més tocar peu a terra coincidisc amb el crack de Miliet , pare el crono i vec que hem fet 1.000 metres , clar desde la voreta contant el tram d'aigua que fas correns . En el pasillo de la arena senc al Mister Paquito que hi habia complit el que habia dit de que vindría a vore-nos , escoltant els seus anims ens anyunyem Miliet i jo cara a boxes . Pero ,ostias ahí ja estaba el gran Ismael amb el neopré llevat i ficant-se el casc , i li pregunta a milio on está Paco ? jo ho sentia pero no podia parlat del huerfan que portaba en la lluita sense cuartel amb el traje de neopré, que en costá prou de llevar fins i tot tinc que sentar-me a terra . Ja en tot al lloc eixim junts de boxes , a vore si podiem contactar amb el grup de Ismael, tarea imposible en tot el segment, ja que portaben una distancia i un ritmet més fort . Una volta superats els primers dolors de cames de la transició agafem un grupet, on fem tot el segment, donant algún que altre relleu. En boxes tornem a coincidir Milio i jo , pero amb uns segons de ventaja sobre ell aconseguisc eixir algo distanciat . Ja en carrera en trobe bé i vaig incrementant el ritme , creuant-me amb Isamel , pero a bon tros i millor ritme el que portaba . Ja en la recta de meta l'últim apretó per a que no pasara el crack que anaba arrimant-se a la xita callando , ja,ja,ja,ja ..Pero amb bones sensacions . Agrair a Paquito el haber vingut , i als seus anims . Felicitar a Miguel Fernández , el gerent de la botiga Tutriatlón de Gandia que va quedar 2º de la general, i que colaboren en el Triatló de Cullera. Vos adjunte el link de les clasificacions per categories del Triatló :
http://www.triatlocv.org/clasificaciones/Clasificaciones/Clas_cate_cat_mas.php

Animar a la gent a que participe en més probes , ja que a part de disfrutar, portem el nom del club per tot arreu del territori nacional.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada