dimarts, 13 de maig del 2014

EL CULLERA B PERD CONTRA L'ALACANT I ES CLASSIFICA EN SETENA POSICIÓ

El #Cullera B queda finalmente setè, a 3 punts del cinquè, millorant àmpliament els números de la temporada anterior i consolidant amb solvència en una cada vegada més exigent Primera Regional
%descrip%

El Cullera B tancava la temporada a l'Aèria davant un Universitat d'Alacant que es jugava l'ascens. Els visitants es van trobar amb el partit de cara quan Cano inaugurava el marcador al minut 3. Amb el resultat a favor els alacantins van endarrerir línies i va ser el filial qui va posar les ocasions encara que sense encertar davant un adversari molt centrat que aconseguia per mitjà de Mateu el 0-2 al minut 37. Després del descans Bañó va escurçar distàncies en el minut 48 però Urrutia al 58 ampliava diferències davant un Cullera B que ho va intentar fins al final. En l'últim instant Cano establia el resultat definitiu.