dissabte, 17 de maig del 2014

Sopar de final de campaña del CF Cullera

Ahir a la nit, i en el Bar del Prado, es va realitzar el tradicional sopar de final de temporada que varen fer els  jugadors dels equips sènior i la plantilla de l'equip B del CF Cullera. El sopar va comptar amb la practica totalitat de jugadors, directius i cos tècnic i va transcòrrer. 
En finalitzar, el president de les darreres 5 temporades, Ernesto Sanjuan es va dirigir als assitents per a fer un balanç del que han estat els darrers anys al front del club, amb dos acensos i dos promocions jugades per part del primer equip i l'ascens de la segona plantilla, agraïnt als components de les dos plantilles l'esforç i la implicació que han estat mostrant en els darrers anys. 
Així mateix, Ernesto Sanjuan va anunciar que era el moment de deixar la presidència del Club, presentant als jugadors al qui serà des del proper dilluns el nou president de l'entitat roja i blanca, Raül Martinez, conegut de tots, ja que està en la Junta Directiva de l'entitat culerenca en els darrers anys. Sanjuan es va acomiadar prometent que la seua implicació amb el CF Cullera es mantindrà intacta.
Raül Martinez i Ernesto Sanjuan. El relleu en el càrrec de President del CF Cullera

El sopar va tindre un impressionant fi de festa.
Miguel Torres, vice-President CF Cullera, Ernesto Sanjuan, President salient i David Gutierrez, antrenador CF Cullera

Els dos presidents del CF Cullera i Abel Peralta, Presidnet de l'escola de futbol, 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada