diumenge, 11 de maig del 2014

El Maristes Cullera Aleví de Futbol sala arrasa en la Final Autonòmica

La pasada setmana els cullerencs van deixar escapar viu al Aspe. Un mes sense competir degut a les nombroses festes va pasar factura a un Maristes Cullera que tot hi ha fer un molt mal partit, es va imposar per 4-2 al campió d'Alacant.
Resultat molt curt tenint en conter que els alacantins teníen el factor pista a favor per a la tornada i que l'equip de Nacher s'ho anaba a jugar tot a un pavelló on es viu molt el fútbol sala i de segur que la grada anava a apretar de valent.
Així va ser, mes de 300 persones abarrotaben un pavelló municipal de Aspe en un ambient d'auténtic luxe per a disputar un partit de fútbol sala base. La "Curva Aspense" al complet estaba present a la grada animant als seus, pero els cullerencs desplaçats també es feren sentir de valent.
Al contrari que en el partit d'anada, els Maristes estaben molt centrats i clavats en el partit, la concentració era máxima a les cares dels jovens cullerencs i així ho van demostrar només començar el partit. Un 0-4 en cinc minuts estelars gelaba un ambient festiu que, tot i reaccionar amb el 1-4, tornaba a vores apagat amb cuatre gols més del Maristes de Cullera. L'equip de Nacher va fer una primera part histórica, donant una auténtica lliçó de fútbol sala i destacant la participació de tots els membres de la plantilla, ratllant tots ells a un grandísim nivell.
La segona part els cullerencs no baixaren el llistó i, tot i dedicar-se més a defendre, mataren el partit amb dos nou gols (1-10). Als últims minuts i fruit de la lógica relaxació, el Aspe maquillaría el marcador fins a un 3-10 final que dona constancia de la enorme superioritat d'un Maristes Cullera Aleví que es proclamà Campió de la Comunitat Valenciana i que es classifica per al Campionat d'Espanya de Clubs.
Temporada histórica per a un equip que s'ha proclamat Campió de Lliga, Campió del Play Off, i ara Campió Autonómic. En la Copa el equip no coneix tampoc la derrota. A més, el seu entrenador Javier Nacher s'ha proclamat 3er d'Espanya amb la Selecció Valenciana en un planter del que també formaren part tres jugadors del Aleví A de Maristes Cullera. Sense dubte un somni que encara volen fer durar.