dilluns, 23 de febrer del 2015

Derrota del CF Cullera davant del CF Ontinyent en un partit molt igualat

Partit molt igualat, com se preveïa, que desnivellà Christian en favor d'un Ontinyent que se coloca a un de la promocio. Els de Gutierrez cauen despres d’onze jornades sense fer-ho i perden la quarta plaça en favor del Crevillent.
Les previsions, per potencial i per classificacio d'abdos conjunts, dien que el xoc discorria amb molta igualtat i així va estar. El vent dificultà el joc i els dos ho intentaren sobre tot en joc directe i jugades a baló parat. Qui primer provà fortuna foren els locals al quart d'hora. Edu López botà una falta lateral que Fran Gimenez cabotejà fora. Cinc mes tart centrà Palací pero Christian no aplegà a conectar el remat per molt poc. Fins la mija hora no s'estirà l'Ontinyent i seria Mauro qui disparà des de el frontal, pero detingue ben colocat Sergio. En el 34 Rafa Gimeno casi transforma un còrner en gol olimpic, pero entre Gerardo i un defensor conseguixen desviar el cuir a temps. Quasi se’n va al descans l'Ontinyent en ventaja, ja que en en l'ultim minut una contra be portada per Christian no tingue el final desijat pels visitants, Marcos  Campos remataria fora.
Desprès del preceptiu descans va seguir el domini altern i els acostaments a les dos àrees. Res mès reprendre's el joc Beni deixà en la frontal de l'area per a Edu López qui xutà desviat. Contestà Miquel remata un còrner, pero Sergio tornà a evità el gol. Abans de complir-se el minut 10 Shyllon obligà a Gerardo a realitzar una de les parades de la vesprada quan el xut  buscava l'esquadra. En el ’70 aplegaria l'unic gol del partit. Falta en llarc des de la saga visitant, controla Christian en l'area i no perdona posant el 0-1 en l'electronic. Les ocassions més clares per a que el Cullera salvara al menys un punt anaren a càrrec de Nemesio, en un xut des de fora de l'area que parà Gerardo, i un remat de cap en les darreries de Fran que la defensa va traure a còrner.

Donada l'igualtat en el comput general del partit, qui s'alvançara en el marcador tenia moltes possibilitats de portar-se els punts i aixina succei al final. Desprès d’onze jornades sense perdre, tornà a caure el Cullera, que encara que pert la quarta plaça seguirà molt prop de la promocio . La próxima jornada de descans.