diumenge, 1 de febrer del 2015

L'equip sènior del Sucro Cullera Fs empata a casa davant l'Alboraia a 4 gols

Mostrando Senior.jpgSUCRO-4 Alboraya-4 (16ª Jornada)
Empat del primer equip del Sucro en un emocionant partit que no va defraudar ningú.
L’encontre començava amb els nostres dominant el joc i la posesió del baló però l’equip, després de la setmana de descans i arrossegant alguna absència com la del capità Héctor, semblava sense claritat a l’hora de concretar les jugades.  L’Alboraya, per altra banda, semblava en les idees més clares del que havia de fer: ben conjuntats darrere i eixint ràpidament a la contra. Aixina, amb dos contres letals, els visitants s’avançarien al marcador i en dos minuts posaven un contundent 0-2 (0-1, min 7 i 0-2 min 9). La cosa es convertiria en més preocupant quan, al minut 13, l’Alboraya convertia el 0-3. El Sucro, molt voluntariós però amb poca frescura d’idees, apelava ràpidament a l’épica amb el gol de Jose David, de tir creuat  (1-3, min.14), encara que, malgrat alguna ocasió clara, el marcador no tornaria a moure’s en aquesta primera part.
En la segona, els nostres eixien a per totes, sabedors de la seua força com a locals. Carlos, després de tindre una clara ocasió en el primer minut, no perdonava en la segon que tenia i feia el 2-3 al minut 2, en aprofitar-se d’un rebuig del porter visitant a fort tir de Jose David. Al minut 3, el mateix Jose David furtava la pilota a un defensa i es plantava davant el porter, convertint l’esperat empat (3-3, Min 3) que culminava una eixida fulgurant dels nostres.
Amb 17 minuts per davant i després d’aconseguir el més difícil (remuntar el 0-3 inicial) tots pensaven que la victòria, com en tantes altres ocasions, tornaria a caure del bàndol local.  Però els visitants farien el quart gol molt prompte (3-4, minut 4) i sobre tot, li posarien una marxa més al seu joc, al mateix temps que tancaven tots els forats per on el Sucro intentava entrar. Pasava el temps i els nostres no aconseguien nivellar l’encontre així que, a falta de 4 minuts, Andrés Sucías s’arriscava amb  porter jugador. Finalment,  l’empat arribaria a falta de 30 segons, quan Jose David, molt decisiu, anotava el seu tercer gol amb el qual el Sucro salvava al menys 1 punt contra un rival incòmode i ben armat que no va posar les coses gens fàcils als nostres.