diumenge, 8 de febrer del 2015

El CF Cullera continua la seua ratxa sense perdre. L'empat d'ahir davant l'Orihuela CF augmenta la ratxa fins als 10


 
Intens partit el que es va viure en la vesprada d'ahir en el camp de futbol Aèria entre dos equips que, molt probablement, estaran lluitant per la promoció fins l'últim moment. El CF Cullera rebia en el municipal a un Orihuela CF molt reforçat i amb molta experiència.


Els de David Gutierrez havien preparat este duel a consciència i sabien que anaven a tindre un rival molt complicat. L'entrenador local recuperaba a alguns efectius, però contiuava amb baixes importants com Gomis, Sergio, Abel i Shyllon, qui esta mateixa setmana havia perdut a un germà en un accident de trànsit. El club va guardar un minut de silenci, per ell, per Rafa Miravalls, avi de Rafa Gimeno i pel soci Juan Vicente Zahonero Nàcher, molt vinculat a l'entitat cullerenca.
La primera part del duel va començar amb un important domini dels visitants, que arribaren a l'Aèria amb moltes ganes de traure els tres punts i varen posar setge a la porteria defesa per Lucas Luz, qui es eregir juntament amb el porter visitant Emilio, en els clars protagonistes del partit. Fins a set baloons clars va traure el porter local dels pals en esta primera meitat, fruit de l'empenta visitant.Però el CF Cullera va anar espolsant-se eixe domini visitant a poc a poc, i en el darrer quart d'hora de la primera part va tindre dos clarissimes ocassions per avançar-se, un xut d'Alex i una cabotada de Beni fregant el pal.

ja en el descans, les coses varen cambiar amb un major domini del CF Cullera, qui va equilibrar el joc i la possessió de la pilota, dominant en la segona meitat tant en el camp com en les ocassions. Els visitants tan sols varen arribar en un parell d'ocassions que es va encarregar de desbaratar Lucas Luz. Els locals, tant jugadors com la parroquia que va acudir en una vesprada amb molt de fred, reclamaren un penalty molt clar quasi en les postrimeries de l'encontre, pero el marcador ja no es va moure i l'empat a 0 dona als homens de Gutierrez un avantatge en l'hipotètic cas d'empat al final de la temporada pel gol average, ja que en Los Arcos es va empatar a un gol.
Ara arriba el difícil paperot per als de David Gutierrez. La pròxima setmana visita al filial del Levante, el millor equip que passà en la primera volta per l'Aèria, després rebran en casa a l'Ontinyent, jornada de descans i visita del líder a Cullera...  Comença a complicar-se el calendari, però este equip es cpaç no sols de mantindre posicions, sino que també es capaç de millorar encara amb el treball del dia a dia... I sino... temps al temps. Ara més que mai cal creure en este equip i recolzar al cos tècnic... arriben jornades molt complicades i tots hem de fer pinya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada