diumenge, 1 de febrer del 2015

Victòria important del CF Cullera (mermat per lesions i sancions) en el camp del Villareal C

El CF Cullera frenà en sec al Villareal C, en un encontre on els cullerencs varen saber jugar les seues basses, malgrat les nombroses baixes amb les que es presentaren en la Ciutat esportiva del Villareal C. Ha decidit el solitari gol anotat per GUILLEM en el minut 14, just despres de fallar el 1-0 els locals. En eixa minima renda els cullerencs saberen manejar be els temps del partit i s’emportaren tres punts que els mantenen segons en la classificacio, a la volta que li tallaren les ales als locals que acumulaven dos triumfos consecutius.
El filial groc chocà de front en l'orde tecnic i tactic del rival. Ningu podra discutir que la proposta futbolistica de l'equip de Xavier Torres Gomez es molt bona. En els seus jugadors juguen i deixen jugar, pero quan li perdonen al rival este se li creix i és el que passa amb el CF Cullera en un encontré molt  seriós i molt ben planificat.
En el primer temps el Villareal C mogue be el balo. Buscà espais i alguna volta els trobà. El contrincant, fet en jugadors veterans, en experiencia en la categoría i alguns jugadors menys habituals en l’onze de David Gutierrez, no va anar amb comtemplacions i als del Cullera els va sobrar amb plantar-se be sobre el terreny de joc i moure les fiches. Gomis, Junito, Nemesio i Guillem demostraren la seua clase i el seu nom, tirant-se l’equip a l’esquena i controlant la situacio.
 Tot pogue haver canviat en el minut 13. El colegiat senyalà falta en el frontal de l'area a favor dels locals. Trau Aleix Garcia i el porter cullerenc Lucas rebujà en primera instància. El baló caigue en l'area menuda i els locals es trovaren amb una pilota a boca de canó, però incomprensiblement remataren alt. Es trau de porteria, el balo li aplegà a Guillem i este, després de sortejar a dos defenses, rematà creuat al fons de les malles. El 0-1 arribava en el minut 14. Els cullerencs enfilaven el partit, justament quant el Villareal C més apretava.
Amb el marcador a favor el Cullera controlà tots els temps del partit. El Villreal C volia impondre la seua tècnica, però el primer temps finalitzà amb avantatge visitant en el marcador.
 I després de el descans més del mateix. Els visitants, en molt ofici i causant bona image, aconseguiren mantindre la seua porteria a zero, gracies a les encertades intervencions del seu porter Lucas, i tambe per la falta d'encert del filial groc en els metros finals. En el minut 49 Cristian Ferrera tingue en les seues botes l'empat, pero no encertà. I en el 63 una doble ocassió que no saberen aprofitar els locals. A partir d’ací, control total del CF Cullera. El Cullera assaltà el MINI ESTADI i se consolida en la part alta de la taula. I a més a més ho aconsegueix en una semana molt difícil degut a les lessions i a les sancions feien anar a Villareal amb un equip molt condicionat, però que ha tingut l’ofici necessaria per a consolidar-se en la part alta de la taula amb un excel·lent treball de jugadors i del cos tècnic.