dilluns, 11 de maig del 2015

Tinet Sieres guanya la 2ª Pujada a la Bola, organitzada per la Falla Sant Antoni de la Mar

II Pujada a la Bola
El passat diumenge 10 de maig es va celebrar la segona edició de la Pujada a la Bola a Cullera.
Considerada una carrera diferent amb un recorregut de 10600 metres i una mitja de desnivell del 7%, és tot un atractiu per al corredor estàndard de 10k, podent gaudir d’ unes vistes impressionant de la bahía dels Tarongers de Cullera.
La carrera va tindre començament a les 9:30 del matí, disposant d’ un punt d’ avituallament d’ esponges humides, i dos punts d’ aigua als kilòmetres 3 i 7. A la meta hi havien tant avituallaments solids com líquids. En tot moment els corredors han estat escoltats per la policia local, protecció civil i una ambulància T.N.A. L’ organització ha considerat aquesta edició un èxit absolut amb la participació de 570 corredors.
Respecte a les millors marques, el primer classificat, Agustín Sieres , conegut al poble com Tinet, va creuar meta en un temps de 39:49, i la primera classificada, Pilar Villaplana, va tancar la cursa amb un temps de 49:35.
A acabar la carrera, és va fer entrega dels trofeus, seguit del sorteig de sessions en cambra hiperbàrica, equipatges Joma, samarretes i entradades del Valencia Basket, i l’obsequi d’un pernil i un formatge al club d’ atletisme amb mes participants (Peus Quets Sueca).
Des de l’ organització, donar les gràcies a Ximo i tot el seu equip de cronorunner que han fet possible aquesta carrera, a tots els col·laboradors i voluntaris, i a tots els patrocinadors, i en especial a El Corte Inglés, patrocinador oficial del Circuit Solidari Parc Natural de l’ Albufera.