divendres, 15 de maig del 2015

Horaris i enfrontaments dels equips del sucro Cullera fs el pròxim cap de setmana

Vos deixem els horaris dels partits dels nostres equips per a aquest cap de setmana on, casualment tots es disputen en dissabte.
Foto de Sucro F.S. Cullera. La jornada comença de matí, al Pavelló, amb tres interessants partits: El Benjamí serà el primer en vestir-se de curt i a les 10:00 h s'enfrontarà a l'Acadèmia Valencia C.F. "B" en el que serà el seu debut en la competició de Copa. Després (11:00h) l'Aleví juga contra el S.C. Godella "A", en el seu últim partit en Copa al Pavelló. Per últim, per tancar la sessió matutina al Pavelló, els Prebenjamins tornen a la pista verda (12:00 h) per enfrontar-se a l'Inmaculado C.M. de València, en la segon jornada del Torneig que organitza aquest colegi.
També de matí, però a Corbera, l'equip Infantil disputa la segon jornada de la Copa (11:15) on intentarà continuar sumant després de la victòria aconseguida en la primera jornada.
Per la vesprada es disputen tres emocionants partits. El Femení juga a Massanassa (16:30 h) en un interessant últim partit de la fase de grups de la Copa, on intentarà superar a l'equip local, segon classificat, per escalar llocs en la taula classificatòria i tindre un millor encreuament en la següent fase.
Poc després, a les 17:00h, es disputa en Alzira un nou derby comarcal on el primer equip buscarà continuar amb la bona ratxa de resultats i lluitar per la sisena plaça amb l'equip local.
Per últim, a les 18:00 h., serà el torn del Cadet que disputarà el partit d'anada de la Final Autonòmica de la seua categoria. Els nostres s'enfrontaran al Pavelló a El Pilar en un complicat partit on buscaran traure un bon resultat de cara al partit de tornada que es disputarà a València, la setmana que ve.
Interessants partits, doncs, els que es disputaran aquesta setmana i que, com sempre, vos convidem a que vingau a gaudir d'ells.
Que no t'ho conten...Vine i viu-ho amb ells!
‪#‎SC1415‬

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada