dissabte, 16 de maig del 2015

Empat agredolç en el darrer partit de la temporada entre el CF Cullera i el At. Saguntino.

Tot i que els jugadors del CF Cullera ho varen intentar al llarg dels 90 minuts, els homens que ha entrenat enguany David Gutierrez no pogueren passar de l'empat a 2 davant d el'Atletic Saguntino, en encontre avançat corresponent a la jornada 32, la última, al grup sisé de la Tercera Divisió.
El partit va estar molt estrany, ja que en la primera jugada de l'encontre, amb la gent encara asentant-se, els visitants es varen avançar en una jugada molt ràpida, en la que la parròquia local va demanar fora de joc, però el col·legiat de l'encontre va donar com a bo el gol de Fran.
A partir d'eixe moment, els locals, varen intentar tot el que va estar al seu abast per tal de capgirar el marcador, amb una primera part molt igualada, però sense excesives ocassions de gol. A la represa es quant els de Gutierrez varen apretar més de valent pero les ocassions més clares en els inicis de la segona varen arribar del costat visitant, amb un Emilio Da Silva que tornava a l'Aèria, i que va tindre fins a tres ocassions clares que no va poder materialitzar, demostrant, aixó si, la seua impressionant valua.
Al final, els joves jugadors locals, Pallarés, Aaron i Diego juntament amb Oscar revolucionaren l'encontre, capgirant el marcador als minuts 75 i 82, amb gols dels dos primers.
Quant tot feia pensar que en este darrer encontre de la temporada el CF Cullera es retrobaria amb la victòria, i ja en el temps quasi complit, Mario va materialitzar l'empat a 2, i encara com ja que en el temps del descompte els visitants pogueren endur-se els tre spunts, amb dos clares ocassions que desbaratà el porter juvenil del Cullera Alejandro.
Punt i final a una temporada amb una primera volta espectacular i una segona volta per a oblidar, degut a les circunstàncies. De la temporada que finalitza ens volem quedar amb el debut a Tercera de Pallarés, Diego i Alejandro i la confirmació de jugadors com Ernest o Aaron com a pilars d'un CF Cullera a Tercera.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada