dilluns, 4 de maig del 2015

Cullera tornarà a tindre a l'any que ve futbol de TERCERA. El capità Ernest marca el gol que dona el punt que faltava per assegurar la salvació

El CF Cullera estarà a l'any que ve, per mèrits pròpis, una temporada més en Tercera Divisió. El treball del cos tècnic i dels jugadors que es varen quedar amb el compromís de mantindre la categoria s'ha vist compensat. L'empat a 1 gols davant de La Nucia es més que suficient per a confirmar un any més que el CF Cullera serà equip de Tercera, gràcies al suport d'uns pocs incondicionals seguidors, que partit darrere de partit han estat recolzant al seu equip.
L'encontre davant de La Nucia, podia ser intranscendent, ja que el Robarroja, rival a tindre en compter per la permanència anava perdent de forma clara. D'esta forma, el partit de l'Aèria va estar molt tranquil, al menys un poc més del que es podia esperar a priori. Tot i estes premises, va estar l'equip visitant qui ho va intentar amb claredat al minut 9 de la primera, desbaratant l'acció el jove Alejandro, qui poc a poc va agarrant confiança en este tram final de la lliga. Al minut 14 es va avançar l'equip de David Gutierrez, i ho va fer gràcies a un gol de molt bella factura, obra d'un home de la casa, obra del Capità Ernest, que estem segurs el dedicava a l'altre capità, ja en EEUU Abel.
No es posava malament l'encontre i el CF Cullera va continuar atacant la porteria visitant amb dos molt clares ocassions, encara en este primer periode, obra de Manu, qui errà a boca de canó i de Juanito qui ho va intentar de xilena.
Al rependres l'encontre, els visitants ho feien amb un home menys, però amb moltes ganes, sabedors de que, amb la derrota del Ribaroja, encara podien tindre alguna opció, molt remota, de permanència. Els visitants ho intentaren desde el principi, eixient els cullerencs molt be a la contra. Però en una errada clamorosa de l'arbitre de l'encontre Pintado Calero, va donar per bo un gols visitant obra de Joel, en posició anti reglamentària. A par tir d'aci els del CF Cullera es limitaren a defendre la porteria d'Alejandro i a eixer amb clares contres, mentre que els visitants ho intentaren tot, però res varen poder fer. Al final repartiment d epunts en l'Aèria, i l'pobjectiu de la permanència cumplit a falta de dos jornades. La setmana que ve visita a l'Alzira i en la següent jornada, despedida del Campionat davant l'Atlètic Saguntino del "grande" Emilio Da Silva.
ENHORABONA al cos tècnic i als jugadors que optaren per comprometer-se en salvar a este equip. A l'any que ve, si no passa res estrany, Cullera tornarà a viure futbol de Tercera Divisió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada