dissabte, 8 d’agost del 2015

Bon debut del nou CF Cullera en el primer partit de pretemporada malgrat la derrota per 2 a 1 davant la UD Portuarios

Primer encontre de la pretemporada per al CF Cullera.Els cullerencs, i mai millor dit, sota les ordres de Carlos Llorens han disputat els seus primers 90 minuts en l'estadi "fort Llopis" del Grau de Gandia, on s'han enfrontat a la UD Portuarios.
Els cullerencs han demostrat que malgrat ser els inicis d'esta pretemporada, tenen molt clar que la seua aposta es la de jugar al futbol, tocant el baló en el mig del camp i amb apertures a les bandes, on més perill s'ha aconseguit crear. La primera part ha estat un anar i vindre a les dos àrees, demostrant el CF Cullera una gran solidesa en defensa i molt bona interpretació del joc al mig del camp. Potser, la veterania en la defensa local ha fet que els cullerencs no haguen pogut materialitzar cap de les jugades fetes.
En la primera meitat cal destacar que al minut 30, el porter del CF Cullera Fran ha aturat un penalty molt dubtós que el colegiat d el'encontre ha assenyalat. Amb empat a 0 s'ha arribat al descans.
Ja en la segona meitat, han arribat els gols. Els locals han posat sobre la gespa artificial del Fort Llopis la seua artilleria pesada i han passat a tindre un major domini d ela pilota, però ha estat el CF Cullera qui al minut 60 s'ha avançat en el marcador obra d'Ivan Santamaria.
Però poc ha durat l'alegria als de Llorens, ja que als tres minuts ha estat el veterà Kiko qui empatava el partit, i 5 minuts més tard marcava el decissiu 2 a 1. Els joves cullerencs s'han deixat la pell en el camp, i tot estar en els principis de temporada han lluitat fins a l'últim minut. al 80 el colegiat ha volgut no vore un clar penalty dels locals, que inclòs la parroquia grauera l'ha vist clar. i en el minut 92, Carlos Sapiña ha tingut l'empat a les seues botes, però no ha aconseguit materialitzar-lo
En definitiva, una primera prova molt positiva, d ela que Carlos Llorens haurà de traure les seues primeres impressions. un equip jove, valent, atrevit, que busca jugar la pilota, i molt treballador. Amb jugades en les que el mig del camp del CF Cullera ha tocat la pilota fins a 30 vegades. Un futur molt esperançador.