dissabte, 15 d’agost del 2015

Segon amistós del CF Cullera, davant l'Almussafes on es va veient alguns detalls molt bons.

CFCULLERA 0-2 Almussafes CF
Poca assistència d'aficionats en el primer partit a casa del CFC de Carlos Llorens, que ha acabat amb una derrota que no s'ajusta amb el que s'ha vist al terreny de joc. Els cullerencs tenien que haber sentenciat en la primera meitat, on varen estar els clars dominadors del partit, però la mala sort va estar decisiva per a que no fora aixina.
L'encert puntual dels visitants, que han sabut aprofitar un rigurós penalty i una inoportuna errada defensiva, han sigut suficient per emportar-se la victòria de l'Aèria. Els visitants feren mèrits per a controlar l'encontre, especialment a la segona part, on l'equip local va baixar molt.
Tot i el resultat, l'equip continua deixant bones vibracions com ja va passar en l'anterior partit del Grao de Gandia, demostrant bones maneres, bon toc de baló i una bona preparació física en aquest moment de la pretemporada, tot i que falta encert cara a porta i queda molta feina per fer.
L'equip es nota falt de rodatge i en alguns trams de l'encontre amb una falta d'acoplar-se entre els jugadors, especialment en les transicions entre linies. Cal millorar, aixó està clar, però es una simple qüestió de temps, ja que les ganes que estan posant estos joves jugadors locals, son més que suficient per a avalar-los i per recolzar-los en esta dura i complicada temporada. Un repte, que segur que es saldarà amb bones sensacions.
La pròxima cita, també a l'Aèria, el pròxim dimarts 18 d'agost, 20h, davant el juvenil de Divisió d'Honor del CF Torre Levante




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada