dissabte, 22 d’agost del 2015

El CF Cullera participa en el I Trofeu Vila Ducal a Gandia


Continua rodant-se en esta pretemporada el primer equip del CF Cullera. agir mateix, els cullerencs varen estar els convidats en el I trofeu Villa ducal que la UE Gandia va organitzar el el Guillermo Olagüe de la capital de la Safor. El partit va servir per a retrobar-se dos vellsw coneguts com son els entrenadors dels dos equips, Carlos Llorens i Enguix.
L'encontre va servir per als cullerencs per a seguir rodant-se en esta pretemporada, per a seguir aclarant idees i sobretot com a rodatje, davant d'un equip de nivell alt de preferent que enguany ha configurat una plantilla per a estar en la part alta de la taula.
Els joves jugadors del CF Cullera començaren esta vegada menys nerviosos que en els encontres anteriors, intentant jugar al futbol y fent rodar el baló, tot i que la primera ocassió va estar per a la UE Gandia en les botes de Palau, qui va perdonar, gràcies a una gran intervenció del porter cullerenc Fran. Però a la segona, l'experiència dels jugadors punters locals no va fallar i va estar el mateix Palau qui al minut 15 va materialitzar el gol que avançava als de la Safor.
Quasi a rengló seguit, el CF Cullera no es va amilanar i va disputar uns minuts de molt de nivell, amb dos clares ocassions. La primera a càrrec d'Elies, qui va dubtar de cara al gol i la segona per part d'Oscar, aqui se li anà el seu intent de vaselina, massa alt.
A partir d'aci, l'últim quart d'hora de la primera meitat va estar un constant anar i vindre, amb una cabotada alta de Juarez per part local, el segon gol dels anfitrions, obra d'Alex Bertó i un travesser per part d'Alvaro per a l'equip cullerenc.
En definitiva, una primera part amb un lleuger domini local i ocassions per als dos equips, que la veterania dels de la safor va fer que se'n anaren al vestidor amb clar avantatge en el marcador.
Ja en la represa, els típics canvis per part dels dos equips, amb una banqueta molt més nombrosa per part dels gandiencs. Tot i eixos preliminars, el CF Cullera va eixir a per totes en estos segons 45 minuts, disputant, potser, els millors 20 minuts del que portem de la pretemporada. Al minut 3 de la represa, ocassió clara de Carlos Sapiña, qui va xutar fora, i a rengló seguit ocassió per a Baldo que també va anar desviada. Al minut 55 els locals aconseguiren trenar una molt bona jugada que va desbaratar el porter cullerenc Alejandro en una gran estirada, posteriorment anulant el colegiat un gol als locals per fora de joc més que dubtós.
Però el CF Cullera, malgrat del cansanci, degut a la falta de banqueta per motius diversos, va continuar atacant i creant joc i ocassions. De nou la va tindre Baldo, esta vegada de cap, al minut 62, però el baló se'n anà fora. Després del bon joc cullerenc, el mister local Enguix va fer més canvis de refresc de cara als darrers 20 minuts, i els joves jugadors cullerencs ho varen acusar en excés. Al minut 72, de nou Alex Bertó va materialitzar el tercer local, que quasi deixava sentenciat l'encontre, per`p a rengló seguit, va estar Jose qui quasi aconseguia marcar per al Cullera. Els de la UE gandia es feren els amos del darrer tram d el'encontre, amb dos clares ocassions, l'última al minut 88 que va servir per a que Bruno fera el quart local, amb la qual cosa es proclamava la UE Gandia guanyadora del Primer Torneig Vila Ducal.
El CF Cullera va fer un bon encontre, tot i la falta d'alguns jugadors, demostrant que la milloria en el joc va creant-se poc a poc i que l'equip va en clara progressió positiva. El treball de l'entrenador Carlos Llorens, el preparador físic Pau Manuel i el fisio David, va començant a donar fruits i de ben segur que anirà amunt este equip.
Ara, el dissabte dia 29 d'agost, presentació oficial de la primera plantilla i d el'equip dels veterans al camp de Futbol Aèria, amb la disputa del darrer dels amistosos, davant la SD Sueca.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada