dimecres, 19 d’agost del 2015

Nova prova del CF Cullera, esta vegada davant del juvenil de Divisió d'Honor del Torre Llevant

Una nova prova la que ahir a la vesprada va fer el nou i jove CF Cullera. L'equip de Carlos Llorens s'enfrontava a un equip molt rodat i de molta qualitat com és el Juvenil de Divisió d'Honor del Torre Llevant. El cos tècnic local està tenint a estes altures de la pretemporada alguns problemes per tal de confeccionar un once estandart, ja que en època estival, en cadascun dels enfrontaments que s'han realitzat, sempre ha tingut la falta d'alguns efectius.
Tot i aixó, val a dir que el CF Cullera va, poc a poc, experimentant millories en el joc i estan veient-se detalls en els partits que, sens dubte, i amb el pas del temps, seran molt beneficiosos per a esta jove plantilla. La primera part d el'equip va estar molt bona, refent-se d'una fallo inicial, degut a les ganes i a la precipitació, i que va servir per a que al minut 3 Josua s'aprofitara d'eixa errada i avançara als visitants. A partir d'aci es va vore un CF Cullera molt clar d'idees, amb ganes de jugar el baló, creant algunes clares ocassions, que no es varen materialitzar unes vegades per falta d'encert de cara al gol i altres per l'encert de la defensa visitant.
Amb el parcial de 0 a 1 es va arribar al descans.
A la segona meitat, la banqueta local va realitzar algunes rotacions que varen fer que l'equip baixara un poc de nivell, tot i que es va continuar plantant cara fins que en el 53, Iker avançaba de nou als visitants en una embolicada jugada que acaba en el baló al fons de la xarxa. Els jugadors del CF Cullera intentaren refer-se, i quant millor estaven jugant, l'entrenador visitant va fer una canvi masiu de l'equip, canviant als 11 jugadors que estaven fins eixe moment, i aixó va estar decisiu. Amb homes de refresc, i amb molta qualitat, els juvenils del Torre Llevant es varen apoderar del mig del camp i del joc, aconseguint avançar-se de nou en dos jugades quasi calcades en les que Alejandro, potser, haguera pogut fer alguna cosa més. Al 72 marcava Mason i al 79 era Victor qui posava el 0 a 4. L'encontre estava en mans dels visitants, amb un equip local que ho intentava però que no aconseguia traure fruits, i en el minut 84, Anaya posava el definitiu 0 a 5.
Un encontre del que es poden traure algunes conseqüències molt positives, com va estar el joc col·lectiu de la primera meitat, i en el que es varen vore també algunes coses que hi ha que modificar, com la precipitació en els minuts inicials, motivada per l'excés de ganes d'agradar a la parròquia local. En definitiva, una prova més que de segur ha de servir per a seguir avançant.
Ara el divendres, es jugara en el Guillermo Olagüe de la capital de la Safor, davant la UE Gandia, en l'encontre que servirà de presentació d'este equip. Abans, dijous a les 18 hores en l'Aèria, primer amistós del juvenil, que torna a entrenar Eloy López, i en el que estan dipositades moltes esperances.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada