dimarts, 8 de març del 2016

Encontres i cròniques dels equips del Sucro Cullera Futbol sala

[ SÉNIOR ]
Levante UDDM "B"-3 SUCRO-2 (19ª Jornada)
Altra derrota a domicili del Primer equip que, malgrat el bon partit, no ha tingut sort i s'ha tornat de buit.
En la primera part, els locals s'avançaven amb dos gols que deixaven les coses molt difícils per als nostres (2-0).
Aixina i tot, els nostres no baixaven els braços i en la segona retallaven distàncies amb un gol del Juvenil Adrian per posar-se a tir de pedrà (2-1). Ja, amb porter jugador, els locals convertirien el 3-1 que, encara que Jose David retallaria amb un nou gol (3-2), no serviria per traure un millor resultat.

[ FEMENÍ ]
SUCRO-3 El Pilar-0 (21ª Jornada)
Nova victòria per al nostre Femení en un altre bon encontre al Pavelló.
El Sucro eixia molt be, i amb dos gols encarrilava prompte el partit, per anar-se’n al descans amb un bon avantatge (2-0).
En la segona, les nostres xiques tancaven el marcador amb un altre gol (3-0), resultat amb el qual continua la magnífica ratxa que duu com a local en esta segona volta: Quatre victòres en quatre partits amb un balanç de 13 gols a favor i 0 en contra.
Els gols han sigut de Bárbara (2) i Claudia.

[ BENJAMÍ ]
SUCRO-5 Marianistas Alboraya “B”-3 (17ªJornada)
Bon partit del Benjamins del Sucro que tornen a guanyar en lliga davant un rival que es trobava per davant dels nostres.
En el primer temps, al Sucro li ha costat entrar en el partit encara que prompte es despegaria fins posar-se 4-1. Poc abans del descans, els visitants retallaven distàncies per apretar un poc el marcador (4-2).
En la segona, els nostres no es deixarien sorprendre i acabarien guanyant per 5-3, aconseguint la sexta victòria en lliga.

[ INFANTIL ]
SUCRO-6 Corbera B-1 (17ª Jornada)
Victòria de l’Infantil del Sucro en un emocionant partit que s’ha decidit en la segona part.
En el primer temps l’encontre ha estat molt nivellat i el marcador al descans aixina ho reflectia (1-1).
En la segona, els nostres han sigut més efectius i s’han despegat en el marcador fins el 6-1 final.

[ JUVENIL ]
SUCRO-6 Penyaroja-4 (20ª Jornada)
Importantíssima victòria del Juvenil del Sucro davant un rival directe que el deixa amb moltes opcions de mantindre la categoria.
Els nostres començaven nerviosos i, malgrat avançar-se, els visitants empataven al poc de temps l'encontre (1-1). Acabant-se la primera part, el Sucro pegava un arreó final i aconseguia amb dos gols posar distància amb els seus rivals (3-1).
En la segona, el Penyaroja tornaria a posar-se en el partit amb un nou gol (3-2) però el Sucro remataria l'encontre amb dos gols seguits (5-2). Després, vindrien la resta de gols, però el signe
del partit no canviaria i els nostres s'endurien una valuosa victòria per 6-4.

[ ALEVÍ A ]
Alboraya "A"-1 SUCRO-5 (17a Jornada)
Bona victòria de l'Aleví A en la pista de l'Alboraya.
Els nostres completaven un bon partit i han tornat a guanyar a domicili per continuar sumant de tres en tres i mantindre's en la part alta de la classificació.
·
[ CADET ]
SUCRO-1 El Pilar "A"-2 (21ª Jornada)
Derrota del Cadet en un molt bon partit davant un dels equips aspirants a guanyar la lliga.
Els visitants s'avançaven (0-1) en la primera part, però el Sucro aconseguia empatar l'encontre (1-1). El Pilar tornaria a marcar en aprofitar-se d'una errada en un corner (1-2), un gol que a la postre seria definitiu, encara que els nostres tindrien vàries ocasions per traure un millor resultat.

[ ALEVÍ B ]
SUCRO-0 L'Olleria-3 (17a Jornada)
Derrota de l'Aleví B davant un fort equip, L'Olleria, que es troba a sols tres punts del líder.
Els nostres han fet un bon partit, sobre tot en defensa, però han tingut mala sort de cara a porteria i L'Olleria, un gran rival, ha acabat imposant-se per 0-3.

[ PREBENJAMÍ ]
SUCRO-7 ICM-3 (14ª Jornada)
Bona victòria dels nostres menudets en partit ajornat corresponent a la 14ª Jornada.
El Prebenjamí ha eixit amb moltes ganes i ja en la primera part anava amb avantatge de 3-1 en el marcador.
En la segona, els nostres han ampliat la renda per acabar guanyant per 7-3.

[ FEMENÍ ]
Vilamarxant-1 SUCRO-1 (16ª Jornada)
Altre bon partit de les nostres xiques davant un rival de la part alta de la classificació.
El partit ha estat molt interessant i els dos equips han tingut les seues ocasions per marcar. Aixina i tot, ha sigut el Sucro el qui ha anat quasi tot el partit per davant, amb un gol que feia Mónica, després d'una recuperació que culminava amb un bon tir per un costat. Les locals finalment empataven a falta de 2 minuts per la conclusió i l'empat a 1 certificaria el repartiment de punts entre els equips.