dimecres, 2 de març del 2016

Horaris i enfrontaments dels equips del Sucro Cullera Futbol sala

El SÉNIOR ha ajornat al dilluns el seu partit davant el Levante UDDM “B”. A les 21:00h. jugarà al Pavelló de la Petxina davant el 4 Classificat, que des de la primera jornada (on va caure davant l’Olleria) no perd a sa casa. Sense cap dubte, un desplaçament molt complicat per als nostres.
El FEMENÍ disputa dos partits: el dijous (20:30h) visita al Vilamarxant, que és 4ª classificat, i el diumenge rep al Pavelló (12:30h) a l’equip de El Pilar,que es troba al lloc 10 de la classificació. Dos encontres on les nostres xiques intentaran continuar amb les bones sensacions que transmet l’equip.
El JUVENIL té un altre important partit al Pavelló, on s’enfronta el dissabte (16:30h) al Penyaroja, un rival de la “seua lliga”. Els nostres necessitaran altra volta el suport de tota l’afició per aconseguir una nova victòria i tindre més a prop la salvació.
El CADET rep el dissabte (12:00h), també al Pavelló, a El Pilar “A”, segon classificat, que es troba a sols dos punts del líder. Els nostres intentaran continuar la seua ratxa a casa on no perden des del mes de novembre.
L’INFANTL juga el diumenge (10:00h) davant el Corbera “B”, 5é classificat, on els nostres intentaran fer valdre la seua fortalesa al Pavelló, on no han perdut en el que va de lliga.
L’ALEVÍ A es desplaça a Alboraya per jugar el dissabte (16:30h) davant l’actual cuer de la classificació. Un partit que, malgrat tot, no serà fácil en una plaça sempre difícil com Alboraia.
L’ALEVÍ B juga al Pavelló (dissabte, 10:45h) davant l’Olleria, 3er classificat i un dur rival per al nostre jove equip.
El BENJAMÍ s’enfronta el diumenge (11:15h) al Marianistas Alboraya “B”, 8é classificat, un rival molt semblant als nostres.
Per últim, el PREBENJAMÍ s’enfronta al Inmaculado CM (Dissabte, 9:30h) en un dels partits ajornats que li queden per disputar.
En definitiva, molts i bons partits els que ens esperen aquest cap de setmana.
Com sempre, vos informarem puntualment de tots els resultats.
Molta sort a tots/totes!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada