dilluns, 7 de novembre del 2022

 

Derrota de l'Inter A a Tavernes davant el Moncada per 15 a 21






 Els de la fusió van fer un bon partit amb una excel·lent segona part però no va ser suficient


 L'Inter A de rugbi s'enfrontava al Moncada RC al camp de de Tavernes de la valldigna en un dels partits més complicats de la temporada. Els de la fusió rebien la visita de l'actual segon classificat i campió invicte la temporada passada amb moltes ganes de demostrar el bon joc que estan fent fins ara conscients de la complicació que comportava el matx.

 Els de la fusió d'Alcira, Cullera i Tavernes havien estat preparant aquesta trobada amb molta motivació en els entrenaments i amb poques baixes amb la qual cosa es va treballar molt a intentar fer una bona trobada.

 El matx començava amb un interproposant el joc buscant ser els propietaris de la pilota però els hindú d'alguna la qualitat del rival qui soc eh els visitants hivernin al descans amb un petit avantatge al mercat. A aquesta situació es va emportar un per una falta de coordinació a l'hora de vendre les jugades Tea take del Montcada que va saber aprofitar a la perfecció els focus errors que van tenir els locals per poder arribar amb avantatge al marcador. al descans.

 Tot i aquest desavantatge a la xerrada del descans es va poder comprovar que els de l'Inter sentien certes superioritats en el joc, cosa que els donava fades per afrontar una segona part amb les ganes d'escurçar la distància al marcador i fins i tot poder guanyar el matx.

 Aquesta circumstància es va veure reflectida en el joc durant la segona meitat ja que els locals van disputar pràcticament els quaranta minuts al camp del Moncada amb una bona pressió de la pilota i un bon joc a la mà que combinava amb l'excel·lent pressió realitzada per part de la davantera.

 Tot i això la veterania dels visitants va fer que un nou error dels locals es convertís en un assaig afegit, cosa que complicava encara molt més les coses. En els darrers vint minuts els de l'Inter van augmentar fins i tot la pressió i van millorar molt en el joc i fruit d'això van arribar noves marques que van fer que s'acostessin perillosament al marcador. amb el marcador reflectint un quinze a vint-i-un els locals van tenir l'ocasió a l'última jugada del partit de poder fer assaig i poder-se haver imposat però un avant atenció un metre de línia de marca va impedir que es materialitzés l'esforç realitzat a la segona part.

 Per a l'entrenador de l'Inter A Edu Calatayud “es va realitzar un bon joc però a la part negativa cal comptabilitzar massa errors la qual cosa fan que en una trobada bona acabis perdent penalitzat per aquests errors. Tot i la derrota cal valorar de forma positiva les bones sensacions que va deixar l'equip valorant que al partit de tornada es pot oferir una imatge fins i tot millor que la que es va veure dissabte passat”.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada