Els de la fusió es van imposar 71 a 3 a l'equip més anotador de la categoria

El femení de La fusió entre Cullera i Gandia va aconseguir la seua segona Victoria consecutiva

El camp del vergeret de Tavernes de la valldigna acollia aquest passat dissabte un dels duels clàssics del rugbi valencià i que enfrontava a l'Inter A enfront del Tatami RC.
La trobada almenys inicialment igual que està succeint en tota la temporada donada la igualtat existent entre tots els equips es presentava complicat encara que els de l'Inter eren conscients de la seva superioritat.
El Tatamis es presentaven a aquesta trobada sent l'equip més anotador de la lliga malgrat trobar-se situat a meitat de la taula classificatòria.
Des d'un principi els locals exercicis la màxima pressió en el joc per a poder marcar diferències amb els rivals.
En aquesta ocasió ja diferència de les últimes trobades tot va sortir segons el que es preveu i els de la fusió van començar a jugar una bona trobada a la mà la qual cosa va fer que a poc a poc anessin distanciaándose en el marcador amb excel·lents jugades i una bona pressió per part de la davantera els qui també es van ensenyorir de les meles la qual cosa es va veure reflectit en una major fluïdesa en el joc per part de l'Inter A.

Els locals van basar el seu joc en una gran intensitat aconseguint convertir-se en clars dominadors de la trobada distanciaándose ràpidament en l'electrònic. Fruit d'aquesta pressió s'arribava ja al descans amb el marcador reflectint un resultat de 42 a 3 favorable als locals la qual cosa els permetia afrontar una segona part amb més tranquil·litat. Malgrat això la pressió dels locals no va baixar en cap moment.

Segona part mes tranquil·la

Amb la tranquil·litat que donava un marcador inflat tots els vint-i-tres jugadors convocats van poder participar en la trobada fent-se nombrosos canvis i d'aquesta manera veient com gaudien els jugadors en el camp i els aficionats en la graderia.
En aquesta trobada van debutar cinc dels argentins que han arribat a través d'un conveni que ha signat el Cullera rugbi Club amb el Guapi rugbi club argentí. Tots ells van demostrar un excel·lent nivell i que poden aportar coses molt positives a l'Inter.ç

Molt bo al final el resultat reflexava el marcador de 71 a 3 la qual cosa deixava mulla Les clares qui domino en la trobo durant els vuitanta minuts.

Rugbi femení
Cal destacar que l'equip femení de l'Inter format principalment per noies bé Cullera i de la safor van a poc a poc millorant en l'el seu joc de la mà de l'entrenador Juanvi Chornet.
Els de la fusió amb jugadores de Denia, La Safor, Alzira, Tavernes i Cullera,  van començar la lliga amb dues derrot
es consecutives per actualment hi ha són molt magiki punt i salut molt la millor iam a portant al femení després d'aconseguir dos victòries consecutives en Els últims dos partits.
Aquesta setmana van derrotar a Albacete pel marcador de 19 a 10 alguna cosa que ha de fer que a poc a poc les noies de la fusió es vagin assentant com un equip més consolidat i que està treballant amb la intenció d'un futur no massa llunyà.