dimarts, 15 de novembre del 2022

L'albacetenc Luis Agustín Escriche i Natzaret Asencio Pascual s'imposen a la XXXVIII edició de la volta a Peu a Cullera

La prova era la que posava el punt final a la vint-i-tres edició del circuit diputació de València

Luis Agustín i Natzaret Asensio es van imposar en categoria masculina i femenina respectivament a la trenta-vuit edició de la Volta a peu a Cullera que es va disputar sobre una distància de 14K.

Sobre un espectacular circuit que combinava a la perfecció les vies urbanes amb el passeig marítim i les vistes del mar així com l'ascens a la muntanya de la urbanització de Buenavista els més de tres-cents cinquanta corredors que van prendre la sortida van poder gaudir d'un matí agradable a la que tornava aquesta competició amb total normalitat després de la pandèmia.

Sobre un circuit que no era l'habitual a causa del canvi que ja es va realitzar a l'edició de l'any passat a causa de les obres que existien al centre de la ciutat els corredors van poder gaudir amb un recorregut de 14 K que tenia la seva sortida i arribada a el centre Municipal de Sports piscina coberta.

A la categoria local es van imposar Agustín Sieres en masculí qui va quedar segon a la general i María Pérez Naya en femení. Ambdós atlets també s'ajudi Canon la classificació el millor faller participant a recórrer aquests 14 K.

A la categoria masculina Luís Agustín Escriche de l'equip d'atletisme Albacete diputació qui va realitzar el recorregut en un temps de 45'03” quedant en segona posició el local Agustín Sieres i tercer Octavio Sanchís, tots dos del Cárnicas Serrano.

Pel que fa a la categoria femenina Natzaret Asensio Pascual del de Kenyan urban way va ser la guanyadora amb un temps de 51:24 seguida per Laura Castellano Barba del clínica Alejandro Sanz i Patri Lorena Montalvo Itas corredora del manufactures Ceylan.

El regidor delegat d'esports de l'Ajuntament de Cullera Ricardo Fenollar va voler agrair la participació de tots i cadascun d'aquells que es van decidir a realitzar aquest catorze Caan convidant-los a fer-ho en properes edicions en les quals “s'intentarà millorar i perfeccionar encara més si és possible circuit".