dissabte, 3 de març del 2012

Bons resultatas atletisme darreres setmanes

MARATO ESPADAN I CURSA A NATZARET

IMPRESSIONANT el perfil que presentava la Marató de Muntanya Espadán que es va correr el diumenge i on va estar el nostre gran ultrafondiste muntanyer Salva. Malgrat les altes temperaratures d´aquest cap de setmana i els 1.622m. de desnivell positiu i negatiu, es va plantar a meta en poquet mes de cinq hores i vint minuts.
Encara al finalitzar la carrera digue " que no es trobava molt cansat".
I a València es va donar eixida a la multitudinària cursa al barri de Natzaret inclosa al Circuit de Curses Populars a València, on vam estar representats per el omnipresent Tinet amb un temps de vint minuts a un ritme de 3m 12s el km, Raquel amb poc mes de 25´ a 4m 03s el km i per Dioni que completa els 6.270m amb un crono de 25´37´´ a 4m 05s el km.

22/02/12

MITJA MARATÓ RIBARROJA CAMPIONAT AUTONOMIC.

El diumenge a Ribarroja els nostres corredors varen gaudir de una de les mitjes maratons mes importants a nivell nacional, ahi estava com no Tinet Sieres que tots els caps de setmana ens te acostumats a vore-ho al cap de la cursa. En aquesta ocasió amb un temps de 1:13:o4 es va proclamar SUBCAMPIÓ AUTONOMIC DE MITJA MARATÓ.


També varen correr Ximo i Jorge que no paren, despres de correr fà unes setmanes la mitja de Santa Pola, a Ribarroja en un circuit prou exigent varen demostrar que estan en forma amb uns temps de 1:40:28 i 1:39:12 respectivament.







Com a 3ª classificada senior i amb un temps de 1:31:28 va acabar Raquel acompanyada per "Mixu" a un ritme per quilòmetre de 4´20´´que ja es correr. En la foto es demostra el gran companyerisme que regna al club, Jose Luis fent de llebre a Raquel.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada