dissabte, 3 de març del 2012

Tot a punt per a demà 4 de març. Tratló Llarga distància València

TOT A PUNT PER A VALENCIA LD

Arriba l'hora de la veritat!!!! Després de mesos de treball per a preparar la distància del Mig IronMan, fins a 7 socis del CTCullera representaran al nostre club i al nostre poble en el Campionat d'Espanya de mitja distància.
El diumenge 4 de març, es celebra a València el Campionat d'Espanya d'esta modalitat i el nostre club tindrà 4 representants en la prova de grups d'edat.
Paco Cortés, la gran esperança del club per al grup de 30-34 anys, ha estat preparant a consciència la prova i aplega en un gran moment de forma.
Jordi Pinto, que representarà al club en el grup d'edat de 35-39 anys. Tots (excepte ell mateix) sabem que aplega en un punt de forma fantàstic. Després de patir eixos entrenaments a la seua roda, ningú ens ha de dir com afronta el segment ciclista. A més a més, la seua millora en el segment aquàtic ha sigut molt notable i la seua tenacitat en els entrenaments de sèries a peu, farà que replegue els fruits que mereix.
Andrés Company, el nostre sub23, que ve a demostrar a tots que. tot i la seua juventut, té una gran maduresa mental i física que, després dels mesos de dur treball, el fan arribar amb ganes de gaudir de la prova i anar agafant experiència de cara al futur. Que no es descuide ningú, que encara donarà alguna sorpresa...
Víctor Fernández, que també representarà al club en el grup de 35-39 anys. Després de participar l'any passat als Campionats d'Espanya de duatló individual i per equips, ara ve a estrenar-se en el de triatló amb la mitja distància. Arrosega una lesió en el peu que no li ho posarà gens fàcil a l'últim segment. Tot una incògnita...
Miguel, Eleuterio i Martín... trio de ases per al triatló per relleus. Tres especialistes en les diferents modalitats que vindran amb la intenció de donar molta guerra. Són moltes les espectatives que han alçat en el club. Sense presió, però si amb il·lusió. Ens donaran una alegria????
En definitiva, primera gran prova de la temporada per al nostre club, que tornarà a fer història en ser la primera vegada que participa en este campionat. I no serà la última, doncs ja tenim inscrits a Paco i Martin en el Campionat del Món...
La setmana pròxima, us contarem l'experiència.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada