dijous, 29 de març del 2012

Notícies varies Cullera Rugby Club

rugbycullera@yahoo.es

Agenda esportiva Cullera Forval dissabte 31 de març. Més I East Rugby Tournament

M10-M12
Alzira-Cullera Forval. 10.00 h. Camp de l'Alzira. Eixida de Correus a les 9.00 h.
M14
Cullera Tavernes-Tecnidex València A. 11.00 h. Camp Juan Palomares. Eixida de Correus a les 9.30 h. Partit d'anada semifinals autonòmiques.
M18
Tecnidex València-Cullera Tavernes. 12.30 h. Camps de Quatre Carreres (València). Eixida de Correus a les 10.30 h. Porteu el DNI original obligatòriament. Partit de tornada semifinals autonòmiques.
Séniors
Castelló-Cullera Forval. 11.30 h. Camp de la Universitat Jaume I. Eixida de Correus a les 9.00 h.

I East Rugby Torunament (organitzat per TRI, Trust Rugby International)
-Dissabte 31 de març vesprada: triagular Watsonians (Edimburg, Escòcia), UER Montcada i Cullera Tavernes. Convocats jugadors del Forval M14 i M15 (nascuts en 1999, 1998 i 1997).
-Diumenge 1 d'abril matí: triangular Watsonians, CAU València i Tecnidex València.
Els M16 es proclamen subcampions autonòmics després de perdre la final davant del CAU València
Enhorabona a l'equip sub 16 del Cullera Tavernes, que ahir als Camps de Quatre Carreres es va proclamar subcampió autonòmic, després de perdre la final davant d'un gran CAU València per 35 a 0.
La primera part va ser molt disputada, irreprotxable per als nostres (o siga, excel·lent), tant en joc com en actitud, i al descans s'arribava amb un marcador de 8 a 0 en contra. A la represa, la major envergadura i millor joc del CAU València, alhora que la davallada física que patírem, van fer que el resultat final fóra de 35 a 0.
Hem fet un magnífic campionat, però la temporada encara no s'ha acabat. Ara, cal seguir treballant, perquè ens esperen els Campionats d'Espanya el pròxim mes de maig. Enhorabona de nou a tots! Gràcies també a tots els pares, mares, jugadors, entrenadors, directius i simpatitzants que donaren suport a l'equip, i del qual estem tots orgullosos.
Joan Matei convocat per al Campionat d'Europa sub 18, i Edu Calatayud, Joan Calatayud i Cosmin Matei per la Selecció Espanyola sub 16

Magnífiques notícies per a l'Escola del Cullera Forval, ja que quatre jugadors han sigut convocats per la Selecció Espanyola. En categoria M18 Joan Matei, un fix en les últimes convocatòries, jugarà el Campionat d'Europa sub 18, que comença a Madrid demà divendres i que es prolongarà fins al pròxim 7 d'abril. Espanya debutarà davant Rússia este pròxim dissabte 31.3. El partit es podrà vore en directe per la web de la Federació Espanyola de Rugby a partir de les 16.30 h.
A més, del 30 de març al 3 d'abril, els jugadors sub 16 del Cullera Forval Eduard Calatayud, Joan Calatayud i Cosmin Matei han sigut convocats per a un estatge amb la Selecció Espanyola, el qual tindrà lloc a Tarassona (Saragossa) fins al 3 d'abril. Es jugaran dos partits amistosos davant les seleccions de Portugal i d'Andorra. El Cullera aporta tres jugadors a la selecció i és, juntament amb el CAU València, l'Alcobendas i el Marbella, tots tres també amb els mateixos jugadors, el que més en suma.
En definitiva, un premi al treball de tots estos últims anys. Cal seguir lluitant per a consolidar tot allò aconseguit i disfrutar dels moments. Enhorabona!
-Noel Manzanera.
-Cosmin Matei.
-Ismael Mansilla.
-Eduard Calatayud.
-Joan Calatayud.
-Marc Calatayud.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada