dilluns, 2 d’abril del 2012

Resultats escola de futbol 31 març i 1 abril

CAP DE SETMANA:
31 i 1 ABRIL
FUTBOL – 11
JOR.
EQUIP LOCAL
R
EQUIP VISITANT
R
COMENTARI PARTIT
25
CF CULLERA B
3
UE BENIFAIRO
1
Malgrat haver dominat i controlat tot el primer temps, i havent-nos avançat en el marcador fructificant una de les nombroses ocasions creades, hem arribat al decans amb empat a un gol en l’única arribada de l’equip visitant a la nostra àrea. Al segon temps hem seguit jugant bé, duent el ritme i control del partit i amb altres dos gols hem certificat una victòria clara.
25
CAE BELLREGUARD
6
JUVENIL
2
Mal partit el realitzat pel juvenil davant un equip que ha sortit molt decidit i motivat a endur-se els tres punts en joc i que s’ha mostrat molt fort. El primer temps ha estat més anivellat i abans d’arribar al descans ens han marcat el tercer gol que ens ha enfonsat. Només sortir del vestidor hem rebut el quart i l’equip ha baixat definitivament els braços, sense forces per poder reaccionar i pressionar el rival. Després d’una bona temporada hem de lluitar per acabar-la amb el millor sabor de boca possible en vistes a la campanya següent.
23
SILLA CF A
4
CADET A
1
Després d’iniciar bé l’encontre posant-nos per davant al marcador i gaudint de diverses ocasions l’equip no ha estat encertat i amb dues errades defensives ens han remuntat abans d’arribar al descans. El segon temps no hem millorat i sempre hem anat darrere del rival que s’han imposat a nosaltres aconseguint altres dos gols. Partit per oblidar el més aviat possible però sense deixar de corregir les errades que ens han dut aquest resultat tant dolent.
23
SILLA CF A
0
INFANTIL A
3
Al primer temps el partit ha estat molt anivellat i l’equip local ens ha pressionat molt, però hem sabut sofrir i hem arribat al descans amb empat a zero gols. El segon temps ha estat tot nostre, dominant el joc i arribant nombroses voltes amb molta perillositat, així han anat arribant els gols un rere l’altre i d’estar més encertats el resultat hagués pogut ser més abundat.
21
CADET B
2
CARLET EMF CF A
9
Malgrat haver-ho intentat tot el resultat ens marca la diferència existent entre tots dos equips, no podem més que quedar-nos amb el treball realitzat que ens ha de servir d’experiència per a propers encontres.
21
INFANTIL B
0
CARLET EMF CF A
6
Molt bona primera part la realitzada per l’infantil davant el líder, amb molta diferència física entre els dos equips, arribant al descans amb empat al marcador i jugant de poder a poder. Al segon temps, en una errada defensiva, ha arribat el primer gol d’ells i l’equip ha baixat els braços. Hem acusat l’esforç del primer temps i un darrere l’altre han anat arribant els gols visitants.
[Salto de página]
FUTBOL – 7
JOR.
EQUIP LOCAL
R
EQUIP VISITANT
R
COMENTARI PARTIT
21
ALEVI A
5
RACING ALGEMESI A
0
Excel·lent partit el realitzat per l’aleví, que amb aquest resultat abandona la cua de la classificació, davant un rival que malgrat jugar un bon futbol no ens ha creat perill. El primer temps ha estat molt anivellat i tan sols el poc encert nostre ha fet que arribàrem al descans amb empat al marcador. Al segon temps l’equip ha seguit pressionant i ha millorat el seu joc una vegada aconseguit el primer gol, amb una gran falta treta per Pablo, l’equip ha guanyat en tranquil·litat i hem estat més encertats de cara a gol fins el aconseguir el resultat final.
21
BENJAMI A
3
RACING ALGEMESI A
1
Malgrat ser un partit molt anivellat al primer temps hem aprofitat una treta de falta per part de Brian per posar-nos per davant al marcador abans d’arribar al descans. En iniciar-se el segon temps, i amb altra falta, Brian ha tornat a marcar posant un resultat molt favorable. Quan millor estàvem jugant ha arribat el gol de l’equip visitant per acurtar distàncies i dur un poc de nerviosisme. Però l’equip ha sabut reaccionar i amb un gol d’Alejandro de gran jugada dintre de l’àrea hem sentenciat el partit.
21
PREBENJAMI A
4
UE MANCOMUNITAT A
3
Partit molt treballat i que, malgrat haver posat el millor joc, se’ns ha complicat molt anant sempre per darrere al marcador. Al primer temps, i després d’haver encaixat el primer gol, l’equip ha reaccionat i hem pogut empatar abans del descans. El segon temps l’hem iniciat un poc fora del partit i aquests minuts els ha aprofitat l’equip rival per marcar-nos altres dos gols que ens posava les coses molt difícils. Però, l’equip ha seguit jugant bé i arribant molt i només la bona actuació del porter rival ha fet que la remuntada no l’aconseguírem fins el final. Gran partit de Marc i Mateo amb dos gols cadascú i victòria merescuda pel bon joc realitzat.
21
ALEVI B
7
GAUDASUAR CF B
2
El primer temps s’ha acabat amb empat a un gol immerescut, ja que l’equip ha gaudit de bones ocasions per poder anar per davant al marcador però després d’un clar penal no assenyalat per l’àrbitre ha arribat el gol visitant que ens ha deixat gelats. L’equip ha reaccionat i abans del descans hem empatat l’encontre. El segon temps ha estat tot nostre, tant en joc com en ocasions de gol, i un darrere l’altre han anat arribant els gols que feia justícia als mèrits fets per tot l’equip.
21
BENJAMI B
5
GUADASUAR CF B
5
Malgrat haver-nos posat per davant al marcador amb dos gols de Nico i altre de Iker Peralta, l’equip no ha estat encertat en defensa i hem arribat al descans amb empat a tres gols. El segon temps ha estat també molt igualat i malgrat haver anat sempre per davant al marcador no hem pogut mantenir l’avantatge arribant a l’empat final.
[Salto de página]
FUTBOL – 7
JOR.
EQUIP LOCAL
R
EQUIP VISITANT
R
COMENTARI PARTIT
21
GUADASUAR CF B
3
PREBENJAMI B
1
Després de la victòria de la setmana passada davant el segon classificat l’equip pareix que s’ha relaxat i aquesta vegada no han estat molt encertat. Ens ha costat entrar molt en joc, molt pressionats pel contrari que han anat aprofitant les ocasions que els hem gaudit per imposar-se amb claredat. A més, en aquest partit no hem estat bé de cara porteria fallant nombroses ocasions que d’haver marcat el resultat hagués estat altre. Derrota que ens ha de servir per adonar-nos que ens queda molt a treballar per a poder ser campions.
A
CD XERACO
1
QUERUBI
6
Primer desplaçament de l’equip aquesta temporada per a disputar un encontre amistós davant un equip que està participant a la lliga querubí de la Safor. La prova no ha pogut estar millor per a nosaltres, ja que hem estat molt superiors al rival veient que el treball que hem fet abans al futbol-5 va donant bons fruïts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada