divendres, 22 d’agost del 2014

Demà vora la llum el numero 0 del full AÈRIA, la revista d'informació per als socis del CF Cullera

Demà dissabte comença la lliga en el Grup VIè de la Tercera Divisió, on militarà de nou el CF Cullera. Un equip renovay i amb moltes il·lusions que de ben segur treballarà de valent per millorar els resultats de la campanya anterior.


El dissabte en l'Aèria, a partir d eles 19'30 es donarà inici a esta lliga 2014/2015 i el CF Cullera debutarà a casa davant del CD Utiel, un equip amb vells coneguts dels aficionats cullerencs com Jabu o Civera.
Els aficionats que es donen cita al camp cullerenc es trobaran esta vegada amb una nova sorpresa. La Nova Junta Directiva del CF Cullera que presideis Raül Martínez ha posat en marxa una nova iniciativa per tal de que els aficionats puguen conèixer millor el interior del club, així com la seua marxa en la competició, novetats, notñícies... La inicitiva que posarà en marxa el club cullerenc s'anomena "AÈRIA", La veu del CF Cullera i és donarà en la porta a cadascun dels aficionats que es donen cita i col·laboren amb l'entitat roig i blanca.

En definitiva, un noy fullet d'informació per a que els aficionats estiguen més integrats en el que es la pròpia infraestructura del club.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada