diumenge, 24 d’agost del 2014

El CF Cullera no pot passar de l'empat contra el CD Utiel per culpa d'un arbitratge vergonyós

Ahir a la vesprada, al camp de futbol Aèria començaba la temporada de futbol 2014/2015 per a l'equip del CF Cullera en la Tercera Divisió. L'encontre que es presentava era molt atractiu, ja que en ell s'enfrontaven els dos equips que despediren la temporada passada al camp cullerenc: CF Cullera i el CD Utial, un equip amb dos vells coneguts de l'afició cullerenca com son Jabu i Civera.
El partit en si va tindre molt poca història, ja que tots dos equips especularen molt amb la pilota, especialment en la primera meitat, en el que les ocassions de gol varen brillar per la seua absència, destacant un espectacular intervenció del porter local Sergio, qui va traure de l'escaire esquerra una bona falta llançada per Jabu. En este primer temps, dos clares ocassions per al CF Cullera en les botes de Guillem i Edu López.

La represa ja va estar una altra història. Al minut 54, y després de una molt bpona jugada col·lectiva del CF Cullera, va estar Edu López qui es va aprofitar d'un rebuig de Alfredo i va materialitzar el primer gol de l'encontre. A partir d'aci, el CF Cullera va creure en les seus posibilitats i va intentar anar amunt en el joc, però a mesura que anava transcorrent la segona meitat, l'equip es va convertir en més conservador, replegant linies i deixant un poc el domini de l'esfèric als visitants. Tot i aixó, els de Gutierrez ancara varen tindre alguna que altra possibilitat, de fet al minut 90 es produïa un clar penalty en l'àrea visitant, que el col·legiar Ruben Garcia i el seu assistent es varen negar a vore, davant l'enfado col·lectiu de la parròquia local. A rengló seguit el nefast àrvitre va xiular una falta inexistent al borde de l'àrea queJabu, molt lluitador i movivat durant tos l'encontre, es va encarregar en materialitzarla, tot i l'estirada de Sergio, qui arriba a tocar la pilota però que no va poder aturar-la.
Inici d'una nova temporada i tornen els fantasmes d ela passada campanya en la que en els darrers deu minuts dels encontres el CF Cullera va arribar a perdre fins a 15 punts. Cal dir que en els dos equips es va notar que estem a principis de temporada i la igualtat a hores d'ara es ben gran, ja que tots els equips estan encara en periode d'adaptació.
La setmana que ve el CF Cullera visitarà Muro i la següent, encara per confirmar horaris, es jugarà en l'Aèria el dimecres 3 de setembre contra el Ribarroja.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada