dijous, 7 d’agost del 2014

Resum 3ª Jornada 1ª Copa de la Ribera. UD Castellonense i CF Cullera els grans finalistes

FINALITZA LA FASE DE GRUPS. EL DIVENDRES 8 D´AGOST, LA FINAL
En la vesprada de hui s´han disputat els dos últims partits de la fase de grups de
la I Copa de la Ribera. En el primer partit de la jornada, Castellonense i Carcaixent
han jugat una primera part molt competida en la que s´han vist gols per les dos bandes i una intensitat de joc òptima. En la reeanudació el Carcaixent ha decaigut en la seua empenta  i el Castellonense sabedor de les seues possibilitats ha avançat línies aconseguint fer la diferència definitiva (4-2) en el tram final de partit.

En el segon partit Cullera i Sueca han disputat una primera part molt disputada pero sense gols. Ha sigut Manu Gasent, al voltant del minut 15 de la reanudació, quie a pase de Beni, establia el 1-0 amb una vaselina davant la eixida del porter d´un Sueca que ha pogut empatar a continuació. Nombrosos canvis per part del Cullera en una segona part que ha resultat més trabada i que ha finalitzat amb el solitari gol de Gasent, amb el que el Cullera es clasificava per a la final que es disputará a les 21:30 hores el proper 8 d´agost davant el Castellonense. Prèviament es jugarà, a partir de les 19:00 hores, partit amistós entre ell Cullera B i el Promeses Sueca.