dissabte, 9 d’agost del 2014

Victòria del CF Cullera davant de la UD Castellonense en la final de la 1ª Copa de la Ribera.

Ahir a la nit es disputava al Camp de futbol Aèria de Cullera, la Gran Final de la 1ª Edició de la Copa de la Ribera en la que han estat prenent part al llarg de tota la setmana sis equips de la comarca: SD Sueca, UD Alginet, UD Carcaixent, Atl Alginet, UD Castellonense i CF Cullera. A la final varen arribar els campions dels dos grups en els que s'havia dividit la fase prèvia, per un costat el CF Cullera i per l'altre la UD Castellonense.
L'encontre va eatar molt diferent en les seues dos mitats. El Cf Cullera es presentava per a esta gran final amb algunes baixes importants: Edu López, Guillem, Beni, Manu, Aaron, Rafa Gimeno, Fran Gimenez,... pero ho feia amb un equip que demostrà al llarg dels 90 mainuts que eren superiors. La primera meitat va estar de clar domini local, amb nombroses ocassions per materialitzar, aconseguint Abel ja al minut 9 el primer gol de l'encontre després d'un rebuig del porter visitant Camilo. L'encontre va seguir amb un clar domini cullerenc el qual va fer que de nou al minut 32 s'avançaren en el marcador gràcies a un gol, quasi calcat al primer, però esta vegada materialitzat per Carlos, una de les sorpreses d'esta pretemporada del CF Cullera. Amb el 2 a 0 es va arribar al descans.
La represa va cambiar la tònica i es va poder vore un Castellonense més incisiu i amb ganes de donar-li la volta al marcador. Tot i el dmoini del CF Cullera, els de la UD castellonense varen demostrar un nivell de joc molt bo, aconseguint acurtar distàncies en el marcador en el minut 63 amb un gol obra de Vicent Campos. A partir d'aci els visitants es varen creixer i varan intentar controlar a un Cullera que va saber tirar d'ofici, i amb internades per les dos bandes va seguir posant setge a la porteria dels castellonencs. Tot i la pressió d'estos últims en els darrers minuts de l'encontre, el marcador ja no es va moure, arribant-se al final del partit amb el marcador reflectint la victòria cullerenca per 2 gols a 1.

El lliurament dels trofeus, amb la presència de l'alcalde de la ciutat de Cullera, Ernesto Sanjuan Martínez, i el president del club organitzador, Raül Martínez es va posar el punt i final a esta 1ª edició d ela Copa de la Ribera que ha deixat molt bones sensacions entre els aficionats que han pogut gaudir d'ella.

En els prolegomens de la gran final es va disputar un interessant encontre amistòs per part del CF Cullera B que enguany entrena Tomas Serra. L'encontre va servir per a que els aficionats concegueren a este segon equip. Un interessant amistós davant del Promeses Sueca i que va finalitzar amb empat a un gol. Per part del CF Cullera B va materialitzar el gol Manu al minut 60, i els suecans acurtaven distancies al minut 68 amb un gol obra de Joan. En definitiva un interesant amistós que ha de servir per anar veent coses de cara a l'inici d ela temporada el 25 de setembre.