dimecres, 6 d’agost del 2014

Resum 2ª Jornada de la 1ª Copa de la Ribera amb victòries de la UD Alginet i del CF Cullera

Segona jornada en el Camp de futbol Aèria de la 1ª edició de la Copa d ela Ribera en la que es va poder vore un poc més de futbol que en la primera. En esta segona jornada s'enfrontaven inicialment en el partit que obria la vesprada la UD Alginet i al UD Carcaixent. Estos arribaven a la competició amb un nombre molt reduït de jugadors per a un torneig d'estes característiques i amb tan sols un dia d epreparació conjunta i a més a més amb cinc jugadors de Cullera que arribaven a l'equip de la Ribera Alta: Alvaro, Palero, Cristian, Baldo i Salva. La primera meitat va estar de clar domini de l'Alginet, el qual es va avançar al minut 17 amb un gol de vaselina de quasi del mig del camp obra de Adrian, qui va pillar al porter Marcos excesivament avançat i molest pel sol de cara. A la segona part, els del Carcaixent demostraren una molt clara milloria en el joc, posant en seriosos problemes a la defensa de l'UD Alginet, però la defensa d'estos va estar molt contundent al llarg del temps reglamentari. Ara, els de la UD Alginet queden a expenses de l'encontre que esta mateixa vesprada han de disputar Castellonense i Carcaixent. Un grup molt obert.

En el segon dels encontres de la segona jornada d'esta 1ª Copa de la Ribera, es produia el debut d el'equip local en competició. El CF Cullera es tenia que enfrontar a un Atl. Alginet que necessitava imperiosament aconseguir emportar-se algo positiu si volia seguir viu en competició. Des de els primers minuts ja es va poder apreciar que eren els de David Gutierrez els qui portaven la veu cantant en el partit, com no podia ser d'altra manera.Al minut 20, en una interessant jugada de la davantera del Cullera Carlos es va aprofitar d'una passada al hueco i d'un posició privilegia, salvant al porter Ivan amb un toc precí que feia que el primer gol pujara al marcador. A partir d'ací, el CF Cullera va seguir atacant de forma constant als de l'Atl Alginet, destacant les internades per les bandes de Rafa Gimeno i d'Ernest i Oskar. Al minut 38 va estar Fran Gimenez, qui a la treta d'una falta va cabotejar el baló al fons de la xarxa. Amb este resultat es va arribar al descans. La segona part va estar més del mateix, aprofitant Guty per a fer rotacions i canvis per tal de vore a tots els jugadors disposnibles en acció. Al remat, 2 a 0 per al CF Cullera que esta vesprada ho te, a priori, tot de cara per a puntuar davant de la SD Sueca i poder colar-se en la final del divendres.